gervi_logo_zwart_zoomed

Weg met winterblues!

De dagen zijn kort, het weer is triest, je huid en je ademhalingswegen worden aangevallen door de droge lucht van de verwarming: geen wonder dat we vaak slecht gehumeurd zijn in de winter. Maar we kunnen er iets tegen doen! Deze zogenaamde ‘winterblues‘ heeft zeer specifieke oorzaken: tijdens de wintermaanden ontbreekt het ons aan licht, beweging en frisse lucht – het resultaat is een vaak belabberd gevoel.

De Sonnewiese van KLAFS

Deskundigen adviseren daarom dat we elke gelegenheid moeten gebruiken om te genieten van daglicht en verse lucht, al is het slechts een korte wandeling na de lunch. Het belangrijkste om die ‘winterblues’ te bestrijden is zonlicht. Dat gaat bijzonder aangenaam met de Sonnewiese van KLAFS, de marktleider op het gebied van sauna, pool en spa. Deze Sonnewiese is aan het plafond gemonteerd en biedt ons rustgevende warmte en zonlicht terwijl we comfortabel op een ligbank ontspannen. Hierdoor verhoogt het de productie van vitamine D in ons lichaam, dat in de winter ontbreekt door de afwezigheid van natuurlijk zonlicht. Het ontbreken van zonlicht is een van de belangrijkste redenen waarom vele mensen in de wintermaanden slecht gehumeurd zijn.

Sauna

Er bestaat nog een tweede ‘wondermiddel’ tegen de winterblues en nogmaals ben je hiervoor bij KLAFS aan het juiste adres. Zeker in de winter willen ons lichaam en onze geest met rustgevende warmte ontspannen en verjongd worden. Ontspannen en nieuwe kracht vinden, waar lukt dat beter dan in een sauna? Talrijke studies hebben aangetoond dat de sauna harmonie voorziet, je hormonen terug in balans brengt en gelukshormonen produceert. Wie regelmatig gebruik maakt van een sauna, voelt zich volledig evenwichtig.

Ook voor de huid en de luchtwegen, die tijdens de koude maanden geteisterd worden als gevolg van de droge lucht, is een regelmatig bezoek aan een sauna een echte traktatie! Zo wordt de huid schoongemaakt en voorzien van belangrijke voedingsstoffen en mineralen, vooral wanneer je gebruik maakt van het sanarium®, die de positieve gezondheidseffecten van sauna en stoombad met elkaar combineert.

Conclusie: de winterblues te slim af zijn? Investeren in een Sonnewiese, een sauna of een sanarium van KLAFS!

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen