gervi_logo_zwart_zoomed

Domani, decoratie voor outdoor living

De decoratieve artikelen van Domani doen jouw buitenruimte baden in idyllische en unieke sferen. Is jouw tuinterras, loungeplek of pool side stijlvol ingericht, maar kan die nog wat extra schwung gebruiken? Met originele vazen, kleurrijke kruiken en bijzondere bloem– en plantenbakken van Domani creëer jij die gedroomde sfeervolle look. De perfecte finishing touch voor jouw outdoor ruimte.

Het design van Domani

Domani weet steeds opnieuw harten te veroveren met zijn uniek design, gebruik van gewaagde kleuren en prints en bijzondere texturen. Denk aan goudbronzen schalen, terracotta bakken in pastelkleuren en glanzende bloempotten. De decoratieve artikelen van Domani staan garant voor een blikvangerseffect op iedere tafel of terrassteen. Bovendien kunnen deze items binnen worden gebruikt. Daardoor vormen ze dé perfecte eyecatchers in luxueuze poolhouses.

Uniek buitenleven met Domani

Domani brengt opvallende items op de markt die jouw outdoor beleving naar het hoogste niveau tillen. Dit topmerk in stijlvolle decoratie begrijpt dat perfectie schuilt in oog voor detail. They think out of the box. Als je op zoek bent naar exclusieve items met een extravagante uitstraling voor de aankleding van jouw buitenruimte, dan doe je er goed aan om de artikelen van Domani eens onder de loep te nemen. Wauw-factor verzekerd.

Domani verkrijgbaar bij Gervi Outdoor

Als expert in het betere buitenleven biedt Gervi Outdoor de hoogwaardige designcollecties van Domani aan. Kom langs in onze showroom en laat je betoveren door deze unieke creaties. Twijfel je of een felgele plantenbak, zinken fontein of gitzwarte zuil past bij het exterieur van je dromen? Onze specialisten weten als geen ander welke buitenmeubelen en decoratieve items met elkaar matchen om de ultieme totaalatmosfeer te creëren. A Domani?

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen