gervi_logo_zwart_zoomed

Sauna inrichting

In de sauna moet je steeds 100% kunnen relaxen. Daar draagt een goed ontworpen inrichting toe bij.

Sauna inrichting op maat

Of je nu kiest voor een kleine sauna of een moderne sauna met meer ruimte, de plaatsing van de saunabanken, rugleuningen, hoofdsteunen, het opstapbankje en de sauna kachel is cruciaal. De wellness experts van Gervi denken actief met je mee bij het uittekenen van de sauna inrichting. Zo hoef je in de sauna niets anders meer te doen dan zalig te genieten.

Sauna inrichting voor uw sauna thuis

Wil je een Finse sauna thuis plaatsen en kies je voor een kleine sauna? Vooral dan is de sauna inrichting van belang! In de sauna gaat jouw lichaam hevig transpireren en stijgt je hartslag. Vandaar dat veel mensen het aangenaam vinden om te liggen in hun sauna thuis. Zeker als je boven in een kleine sauna plaatsneemt, daar waar de temperatuur het hoogst is, is het aangenaam als je kan liggen. Verder wordt er door Gervi bij de sauna inrichting rekening gehouden met de plaatsing van de kachel, eventueel sauna glas, de ligbanken, het opstapbankje, de sauna bediening, enz.

Professionele sauna inrichting door Gervi

Heb je een wellnesscenter, B&B of hotel en wil je een sauna installeren? Ook met professionele sauna inrichting heeft Gervi ervaring. Bij een professionele sauna inrichting zijn er enkele zaken die extra aandacht vragen:

  • Afmetingen: Bij een professionele sauna inrichting zijn de afmetingen meestal ruimer, gezien er meer en intensiever gebruik gemaakt wordt van de warmte cabine. Vandaar is een cabine met standaard sauna afmetingen meestal uitgesloten en wordt er geopteerd voor maatwerk.
  • Sauna houtsoorten: Als er intensief gebruikt gemaakt van de professionele sauna, is het van groot belang dat je kiest voor kwalitatieve houtsoorten, zowel voor de binnen- als buitenafwerking. Zo behoudt jouw professionele sauna inrichting ook op termijn die unieke uitstraling. Gervi maakt bijvoorbeeld gebruik van het duurzame Hemlock hout voor de inrichting van sauna’s.
  • Sauna artikelen: Ook voor de overige sauna artikelen zoals de bediening, de sauna kachel, de opstapbank (voor een gemakkelijke toegankelijkheid) en het sauna glas (voor een verbluffend uitzicht), laat je je best adviseren door een sauna winkel met ervaring zoals Gervi.

Gervi, jouw sauna winkel, tekent een persoonlijke sauna inrichting op maat

Kies je nu voor een buiten sauna, een maatwerk sauna of een exclusieve sauna (met aangepast sauna design)? Gervi is dé winkel bij uitstek om je te begeleiden bij het zoeken naar de voor jou optimale sauna inrichting. Onze wellness specialisten ontvangen je graag in één van onze inspirerende sauna winkels. Hier kan je meerdere KLAFS sauna’s met eigen ogen zien én testen op afspraak (kosteloos en volledig vrijblijvend).

In samenspraak wordt er vervolgens een plan getekend voor jouw sauna thuis. De sauna inrichting (plaatsing sauna kachel, ligbanken, enz) wordt in detail voorgesteld. Zo kan je je een perfect beeld vormen van hoe je sauna inrichting er zal uitzien. Ook na je sauna aankoop, kan je terecht in onze winkels voor alle mogelijke accessoires, zoals aroma’s, handdoeken, sauna cosmetica, enz.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen