gervi_logo_zwart_zoomed

Natalia kiest voor Gervi!

Natalia is zangeres, coach in The Voice en doet veel tv-werk. Ze is al jaren met haar gezondheid bezig, en daar hoort dus zeker ook wellness bij. Maar sinds ze mama is, heeft ze veel minder tijd en wordt haar me-time veel kostbaarder. Wellness is dan iets dat gemakkelijk op een lager pitje kwam te staan, maar eigenlijk met een tegenovergesteld effect. Want door minder te ontspannen, was er minder ruimte voor nieuwe energie.

“Supercool om thuis een sauna te hebben”

Een drukke job, een gezin met 2 kindjes en een heleboel sportieve hobby’s maken het niet makkelijk om nog ergens een plekje te vinden om tot rust te komen. Al helemaal niet als je je daarvoor moet verplaatsen. En als Natalia niet tot aan de berg geraakt, dan komt de berg naar Natalia. Of ja, ‘de berg’, eerder de infraroodsauna in dit geval.

Door voor een wellnessoplossing voor thuis te kiezen, kiest Natalia voor rust, voor meer tijd voor haarzelf en voor haar gezin.

Twee in één

Gervi - - Natalia kiest voor Gervi!

Natalia koos ervoor om een infraroodsauna te laten installeren; een infrarood en een opgietsysteem in één. Zo geniet ze zowel van de vochtigheid, als van de warmte en de straling. En alsof dat nog niet genoeg was, vulde ze dit aan met halotherapie; het inademen van zout in de infraroodsauna. Dat sauna’s (en wellness in het algemeen) tal van voordelen bieden voor de gezondheid en het welzijn van mensen, is tegenwoordig geen geheim meer. Maar het wordt helemaal geweldig als je die voordelen van elk wellnessaspect kunt combineren met elkaar. En dat bij jou thuis.

Dankzij dit – letterlijk – warme plekje in haar huis, voelt Natalia dat ze van haar huis nóg meer een thuis kan maken voor haar en haar gezin, wordt haar me-time kwalitatiever en is het makkelijker in te plannen.

En of ze haar kindjes later meeneemt in de infraroodsauna?

– “Zeker weten! Al zijn ze daar nu nog wat klein voor. Meestal liggen ze al in bed als ik ga ontspannen. Maar dat is nog even goed zo, laat mij hier maar wat relaxen op mijn gemak. ;-)”

 

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen