gervi_logo_zwart_zoomed

Jacuzzi kopen: tips

Ga je een jacuzzi kopen? Gervi geeft je enkele tips. Een jacuzzi kopen kan een tijdrovende bezigheid worden als je er onvoorbereid aan start.

Een jacuzzi kopen doe je bij Gervi – Jouw persoonlijke jacuzzi heaven

In elk van onze vier showrooms kom je terecht in jacuzzi heaven. Je kan er kennismaken met alle facetten van een jacuzzi: de prijzen, onderdelen, enz. Een jacuzzi kopen doe je er niet alleen. Onze medewerkers adviseren je graag bij het kopen of huren van een jacuzzi.

Je wil een jacuzzi kopen? Eén adres: uw dichtstbijzijnde Gervi showroom!

Kopen of huren?

Je vraagt je misschien af: wil ik een jacuzzi kopen of huren? Huren geeft je de tijd om alle voordelen aan levende lijven te ondervinden, zonder de investering van een aankoop te moeten doen.

Uit ervaring weten wij dat mensen die eerst een jacuzzi huren, heel snel ook een jacuzzi kopen. Het plezier dat ze ervaren tijdens de huurperiode trekt hen over de streep om een jacuzzi te kopen. Zij die onmiddellijk een jacuzzi kopen, zijn in de meerderheid.

Gervi biedt je de mogelijkheid om alle modellen te testen alvorens je een jacuzzi gaat kopen. Deze test vervangt dan de ervaring van het huren.

Hoeveel kost een jacuzzi?

Heb je al een idee van de jacuzzi prijzen? Weet dat hierin grote verschillen bestaan. Deze prijzen kunnen sterk variëren. Dit verschil is grotendeels verklaarbaar door drie factoren.

  1. De prijzen worden ten eerste beïnvloed door de kwaliteit en dichtheid van de isolatie van de jacuzzi. Hoe meer isolatiemateriaal er gebruikt is bij de productie, hoe hoger de prijs.
  2. Ten tweede speelt de filtercapaciteit een rol. Jacuzzi prijzen variëren naargelang het aantal filters en de kwaliteit van de filters (papieren of kunststof filters).
  3. Tenslotte worden de prijzen bepaald door de afwerking en variatie van de massagejets. Kies je voor een echte hydromassage ervaring met veel verschillende jets, dan zullen de jacuzzi prijzen zich in het hogere segment bevinden. Wil je simpelweg genieten van bubbels in warm water, dan kan je kiezen voor een prijs die lager ligt.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen