gervi_logo_zwart_zoomed

Design sauna & Klafs

KLAFS, het saunamerk exclusief verdeeld door Gervi in België, staat gekend om het prachtige design van de sauna’s.

Private sauna thuis

Bezoek je regelmatig een wellnesscenter met relax sauna’s? Veel van de regelmatige saunabezoekers overwegen de aankoop van een private sauna thuis. Een private sauna thuis biedt talrijke voordelen. Je geniet in de privacy van je woning van een intiem saunaritueel samen met je partner of gezin. Als je kiest voor een design sauna op maat van KLAFS, dan heb je bovendien de mogelijkheid om de private sauna volledig naar jouw wensen te laten bouwen.

Design sauna installeren: doe beroep op ons service team!

Een design sauna installeren is niet eenvoudig, zeker niet als je niet van de handigste bent of weinig tijd hebt. Om een vlekkeloze plaatsing van een design sauna te garanderen, wordt deze uitgevoerd door ons gediplomeerd en getraind service team.

Onze Gervi techniekers weten van aanpakken en gaan tot het uiterste om jouw design sauna probleemloos te plaatsen. Ook voor de plaatsing van een tuinsauna of buitensauna kan je beroep doen op onze techniekers!

Design sauna kopen: ga voor niets minder dan de beste sauna!

De aankoop van een echte design sauna op maat betekent een investering in je huis. Kies dan ook voor top kwaliteit en een perfecte afwerking van jouw design sauna. Gervi garandeert je met KLAFS de beste sauna ervaring op de markt.

KLAFS heeft wereldwijd bekendheid vergaard met zijn mooiste design sauna’s en exclusieve afwerking. De beste sauna vind je ongetwijfeld in één van de Gervi shops.

Sauna op maat: Onze medewerkers meten de sauna afmetingen 100% correct op bij jouw thuis

Bij een sauna op maat is het noodzakelijk dat alles naadloos aansluit op de beschikbare ruimte. Om dit te garanderen biedt Gervi je een kosteloze extra service.

Onze medewerkers komen tot bij jouw thuis om de design sauna op maat op te meten en maken hiervoor gebruik van nauwkeurige meetapparatuur. De sauna afmetingen zijn tot op de millimeter correct. Zo kan er niets mislopen bij de plaatsing van een designsauna!

Accessoires om jouw sauna-belevenis te vervolledigen

In een sauna cabine van KLAFS kan je gebruik maken van accessoires om een extra touch te geven aan jouw belevenis. 

Zo kan je werken met sauna geuren die, aangelengd met water, voor een zalige opgietsessie zorgen. De aroma’s van de sauna oliën kunnen je tot rust brengen of net een opwekkend gevoel stimuleren. Je kan kennismaken met al de accessoires in onze webshop.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen