gervi_logo_zwart_zoomed

Welke zwemspa past het beste bij jou?

Endless Pools heeft verschillende series, zodat iedereen de zwemspa vindt die bij zijn of haar behoeften past.

Welke Endless Pools past het beste bij jou?

De aankoop van een Endless Pools zwemsysteem is een ware investering. Daarom wil je absoluut de juiste keuze maken. Jouw Endless Pools zal namelijk voor een lange tijd in je tuin staan. Elk Endless Pools zwemsysteem heeft zijn karakteristieke kenmerken en daardoor zie je soms door het bos de bomen niet meer. Daarom zijn wij er, want hier bij Gervi helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw ideale Endless Pools.

X-serie zwemspa’s

Jouw zwemsysteem moet niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn? Kies dan voor een zwemspa. Met hun strakke afwerking passen de Endless Pools zwemspa’s perfect in elke tuin. Bovendien haal je met een zwemspa niet alleen een zwemsysteem in huis. Alle Endless Pools zwemspa’s zijn namelijk voorzien van een hydromassage-gedeelte waarin je heerlijk kan relaxen tussen je zwemtrainingen in.

De X-serie zwemspa’s creëren een zwemstroom met behulp van vijf krachtige zwemjets. Dit maakt ze zelfs uitermate geschikt voor de kleinsten in je gezin.

E-serie zwemspa’s

Ook de E-serie zwemspa’s zullen met hun prachtige design het uitzicht van je tuin voorgoed veranderen. Ook hier kan je zowel kiezen voor een doorgedreven zwemtraining als voor een ontspannende hydromassage-sessie. Het E2000 model beschikt zelfs over een volledig afgesloten wellness-gedeelte waardoor de temperatuur van het water in beide delen afzonderlijk van elkaar kan worden geregeld.

In vergelijking met de X-serie zwemspa’s wordt de zwemstroom bij de E-serie zwemspa’s gecreëerd door de Endless Pools zwemmachine. Deze zwemmachine is een echte winnaar als het op zwemtechnologie aankomt. Bovendien fleuren stijlvolle lichtelementen het aanzicht van deze zwemspa’s nog wat op.

Modular Endless Pool

Je beschikt over een beperkte ruimte, mogelijk een ruimte binnenshuis zoals een kelder. Endless Pools heeft ervoor gezorgd dat ook je van de emblematische Endless Pools zwemstroom kan genieten. De Modular Endless Pools kunnen namelijk gemakkelijk opgebouwd worden in kleine ruimtes. Je kan kiezen tussen verschillende opties qua afmetingen en dieptes. Ben je bovendien een (semi-) professionele zwemmer, dan heb je wat betreft de Endless Pools zwemmachine in jouw Modular Pool de keuze uit vier mogelijkheden naargelang je zwemniveau.

Fastlane

Je hebt reeds een zwembad in je tuin. Dit is echter geen Olympisch zwembad waarin je elke ochtend comfortabel baantjes kan zwemmen. Je moet namelijk om de vijf slagen alweer keren. Een doorgedreven training is dus onmogelijk. Endless Pools heeft ook aan jou gedacht want met de Fastlane kan u de Endless Pools zwemstroom in uw traditionele zwembad introduceren. De Fastlane kan in elk zwembad, ongeacht de vorm, geplaatst worden en zal ervoor zorgen dat je zorgeloos je zwemtraining kunt voltooien.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen