gervi_logo_zwart_zoomed
Big Green Egg - logo

Big Green Egg: meer dan een Barbecue

Welkom in de wereld van culinaire perfectie, innovatie en gezelligheid. Gervi neemt je mee in het verhaal van de Big Green Egg, een fenomeen dat niet alleen jouw manier van koken transformeert, maar ook zorgt voor onvergetelijke momenten.

Het ontstaan van Big Green Egg

De Big Green Egg heeft zijn oorsprong meer dan 3000 jaar geleden in Oost-Azië, waar de eerste voorlopers van deze moderne kamado werden gebruikt. Het unieke design trok de aandacht van Amerikaanse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlogbegonnen met het importeren en later verbeteren van de traditionele kamado met moderne technieken en materialen.

Deze verbeteringen omvatten het gebruik van speciale keramiek, oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA’s ruimteprogramma, wat de Big Green Egg extreem duurzaam en efficiënt maakte. Het combineerde de functies van een barbecue, rookoven, traditionele oven en pizzasteen, waardoor het een revolutie teweegbracht in de barbecuewereld.

Wat maakt de Big Green Egg zo speciaal?

Innovatief Ontwerp: De Big Green Egg is geen gewone barbecue. Geïnspireerd door eeuwenoude Aziatische kleiovens, combineert dit moderne culinaire wonder de beste technologieën voor een ongeëvenaarde kookervaring.

Veelzijdigheid: Of je nu wilt grillen, bakken, stomen, roken of langzaam garen, de Big Green Egg doet het allemaal. Het geheim? De uitstekende temperatuurregeling waarmee je tot op de graad nauwkeurig kunt koken.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige keramische materialen, is de Big Green Egg gebouwd om een leven lang mee te gaan. Bestand tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden, is het een trouwe partner voor elke kookliefhebber.

3 redenen om te kiezen voor een Big Green Egg

  1. Unieke Smaak: Dankzij de keramische constructie en luchtcirculatie, zorgt de Big Green Egg voor een smaak die je nergens anders vindt. Jouw gerechten krijgen een rokerige diepte en een perfecte garing.

  2. Eenvoudige Bediening: Ondanks zijn geavanceerde mogelijkheden, is de Big Green Egg verrassend eenvoudig in gebruik. Zowel beginners als professionals kunnen er moeiteloos mee werken.

  3. Sociaal Kookplezier: Koken met de Big Green Egg is een ervaring om te delen. Het brengt mensen samen, of het nu gaat om een gezellige avond met vrienden of om een familiebijeenkomst.

Hoe kun jij de Big Green Egg gebruiken?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier zijn enkele ideeën:

  • Grillen op Hoog Niveau: Perfect gegrilde steaks, sappige kip, of zelfs pizza’s, alles is mogelijk.
  • Roken: Geef jouw gerechten een authentieke rooksmaak.
  • Langzaam Garen: Ideaal voor brisket of pulled pork.
  • Bakken: Van brood tot taarten, ontdek een nieuwe wereld van bakken.

De Big Green Egg staat dus voor méér dan koken; het is een levensstijl. Het biedt een unieke combinatie van stijl, functionaliteit en smaak die jouw kookkunsten naar een hoger niveau tilt.

Ontdek de wereld van de Big Green Egg en ervaar zelf hoe het jouw culinaire reis en levenskwaliteit kan verrijken.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen