gervi_logo_zwart_zoomed
Jardinico-logo

Jardinico, modern schaduwdesign

Met meer dan vijftien jaar expertise is het Belgische merk Jardinico een vaste waarde in de wereld van outdoor living. Als je op zoek bent naar een kwaliteitsparasol waarbij design centraal staat, dan moet je beslist de uitgebreide collectie van dit topmerk eens onder de loep nemen. Dit merk is namelijk zeer populair bij liefhebbers van modern design.

Jardinico voor langdurig comfort

De collecties van Jardinico zijn vervaardigd uit hoogwaardige en onderhoudsvriendelijkestoffen. Met een aankoop van dit topmerk ben je dan ook verzekerd van een kwalitatieve uitstraling en een lange levensduur. Ook aan jouw comfort wordt gedacht. Al hun parasols en andere schaduwcreaties zijn roestvrij en maken gebruik van handige openingssystemen die jouw gebruiksgemak faciliteren.

De perfecte cocooning spot met Jardinico

Bovenop de parasolcollecties van Jardinico biedt dit merk karaktervolle outdoor accessoires en decoratieve artikelen die jouw buitenruimte omvormen tot de perfecte cocooning spot. Droom jij van een relaxplek aan huis die doet denken aan luxueuze hotelterrassen, loungebars of pool areas? Jardinico biedt de juiste schaduwcreatie voor elke setting.

Het design van Jardinico

De karaktervolle parasols van Jardinico combineren feeling voor esthetiek en functionaliteit en worden gekenmerkt door hun elegante vorm en strakke, minimalistische uitstraling. Stijlvol en innovatief design dat een absolute meerwaarde biedt aan jouw buitenruimte.

Jardinico verkrijgbaar bij Gervi Outdoor

Gervi Outdoor, specialist in stijlvol buitenleven, biedt diverse artikelen aan uit de collecties van Jardinico.

Wij zoeken samen met jou naar de perfecte schaduwoplossingen voor jouw buitenruimte, passend bij de sfeer van jouw woning en in overeenstemming met jouw budget. In samenwerking met Gervi Outdoor creëer jij de ultieme relaxspot voor een op-en-top uniek buitengevoel.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen