gervi_logo_zwart_zoomed

Sauna accessoires

Om jouw sauna- en wellness ervaring optimaal te maken, zijn er verschillende sauna accessoires voor handen.

Sauna accessoires

Bij Gervi vind je in de showrooms tal van sauna benodigdheden. Je vindt er een grote keuze in accessoires sauna die integraal deel uitmaken van jouw sauna, zoals saunabanken, een sauna oven en saunadeuren, maar ook sauna artikelen waarmee je jouw wellness beleving extra aangenaam kan maken, zoals geurtjes, handdoeken, zandlopers, thermometer / hygrometer / klimaatmeter enz. Uiteraard hebben we ook sauna producten voor het essentiële onderhoud aan je sauna. Wees echter gerust, jouw sauna onderhoud vergt slechts een minimale inspanning, zowel wat tijd als wat middelen betreft!

Producten sauna voor een optimale wellness ervaring

Je kan aan jouw sauna ervaring een extra dimensie geven door middel van sauna geuren. Aromatherapie heeft zich al voor veel mensen bewezen als een krachtig en effectief therapeutisch middel. Wanneer je regelmatig gebruik maakt van een etherische sauna olie, kan je niet alleen extra ontspannen, maar kan je zelfs lichamelijke problemen zoals spierpijn en spanning verlichten. Aromatherapie kan je helpen om je lichaam en geest weer in evenwicht te brengen zodat je beter kan omgaan met de stress en spanning van het dagelijkse leven. Wanneer je geuren in je sauna of infraroodcabine gebruikt, kan je zelfs jouw immuunsysteem verbeteren, zodat je sneller van een ziekte herstelt of minder vatbaar bent voor een verkoudheid of infectieziekte. Gebruik een kalmerende sauna geur om beter te kunnen slapen of juist een revitaliserende geur om je energieniveau op te krikken wanneer je uitgeput bent.

‘Den’ bevordert bijvoorbeeld de concentratie, ‘spar’ werkt zuiverend en ‘eucalyptus’ is juist verfrissend en verkwikkend. De combinatie ‘kamille / jeneverbes’ geeft kracht en ontspant vermoeide spieren. ‘Lavendel’ brengt evenwicht en rust en werkt positief bij stress, hoofdpijn, slaapstoornissen, depressie en littekens. Je merkt het: alle sauna geuren hebben zo hun eigen positieve eigenschappen.

KLAFS bied je diverse etherische saunageuren die je tijdens een opgietsessie in de tweede of derde saunasessie kan toevoegen. Er is uiteraard ook aromatherapie bij infrarood sauna mogelijk, evenals in een KLAFS Sanarium (sauna en stoombad in één). In onze webshopkan u de KLAFS sauna geurtjes makkelijk en snel bestellen. We hebben ook handige geursetjes verkrijgbaar, bestaande uit 4 verschillende fruitige of klassieke geuren; ideaal om regelmatig eens te kunnen afwisselen of om nieuwe geuren te ontdekken.

Verder vind je in onze webshop nog andere benodigdheden sauna, zoals sauna emmers en –lepels. Met een kwalitatieve, stevige sauna emmer heb je altijd water bij de hand in de sauna voor een heerlijke opgietsessie. Je vindt er ook een sauna hoofdsteun of een sauna kussen voor extra comfort op de hoofdsteun sauna. Onmisbaar is een sauna zandloper, zodat je een goede indicatie hebt van de tijd die je in de sauna doorbrengt. Meestal zal de zandloper sauna een tijdsduur van ongeveer 15 minuten aangeven. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en omring jezelf en je sauna met de beste sauna accessoires voor een optimale wellness beleving.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen