gervi_logo_zwart_zoomed

Gervi Hasselt

Bezoek onze nieuwe Tuinmeubelen afdeling voor creatieve inspiratie en stijlvolle ideeën rond Outdoor Living. Daarnaast openden we recent onze nieuwe Belevingstuin met tal van Wellness oplossingen die ook kunnen worden getest. Team Gervi Hasselt verwelkomt je graag met gepast advies op maat rond elk Lifestyle project.

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag10u – 18u
Dinsdag13u30 – 18u
Woensdag10u – 18u
Donderdag10u – 18u
Vrijdag10u – 18u
Zaterdag10u – 18u
ZondagGesloten

⚠️ Uitzonderlijke openingsuren:

  • Zondag 21 juli 2024 (Nationale feestdag): GESLOTEN
  • Donderdag 15 augustus 2024 (O.L.V. hemelvaart): GESLOTEN
  • Vrijdag 1 november 2024 (Allerheiligen): GESLOTEN
  • Maandag 11 november 2024 (Wapenstilstand): GESLOTEN
  • Dinsdag 24 december 2024 (Kerstavond): OPEN 10:00 – 16:00
  • Woensdag 25 december 2024 (Kerstmis): GESLOTEN
  • Dinsdag 31 december 2024 (Oudjaar): OPEN 10:00 – 16:00

Een bezoek op afspraak is ook steeds mogelijk. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met ons: 011 23 08 60 of hasselt@gervi.be.

⚠️ Nieuw adres Gervi Hasselt: Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt.

Zin om eens te komen testen?

Contactformulier

Hasselt - contact

Mijn adres

Klanten over Gervi Hasselt

erwin nijs gervi hasselt

Erwin Nijs

Zaakvoerder Gervi Hasselt

Met Erwin als filiaalverantwoordelijke kunnen we in Hasselt rekenen op een professionele aanpak. Hij is opgeleid als bouwkundig ingenieur en heeft dus ook de technische kennis die we bij Gervi garanderen. Hij is gehuwd en is trotse vader van twee tieners. In zijn vrije tijd speelt hij tennis en woont hij graag een voetbalmatch bij. ’s Avonds vind je hem vaak in een gezellig Italiaans restaurant.

theo van den heuvel gervi hasselt

Theo Van den Heuvel

Sales & Aftersales

Lego-verzamelaar Theo werkt al meer dan tien jaar bij Gervi. Jarenlang verkocht hij menig jacuzzi en sauna in Maasmechelen, maar vandaag de dag staat hij u met raad en daad bij in Gervi Hasselt. Hij is getrouwd met Tea en heeft maar liefst twee zonen waar hij graag zijn vrije tijd mee doorbrengt. Als die hem nog niet moe gemaakt hebben, doet hij aan gevechtsport, gaat hij zwemmen of fitnessen.

Dorien Paquay - Gervi Hasselt

Dorien Paquay

Sales & Administration

Maak kennis met Dorien, jouw stralende gids naar een leven vol comfort en ontspanning bij Gervi Hasselt! Als toegewijde verkoopster van exclusieve Outdoor meubelen en Wellness, brengt zij een warme gloed naar jouw buitenruimte. Buiten haar professionele bezigheden deelt Dorien haar vrije tijd graag met haar man Stijn, waar ze samen genieten van de kleine geneugten van het leven – zoals heerlijk dineren in gezellige restaurants en het verkennen van nieuwe culturen tijdens vakanties naar het buitenland.

raf scrayen gervi hasselt

Raf Scrayen

Finance & Sales

Raf woont samen met zijn vrouw Christel en hun twee kinderen: Sander en Lotte. Relaxen? Dat doet hij na een goede sessie sport. Raf gaat graag eerst volleyballen of tennissen voordat hij geniet van zijn wellness-moment.

marc-j-gervi

Marc Jeurissen

Leveringen & plaatsingen

Marc plant niet alleen de plaatsingen die door Gervi uitgevoerd worden, hij zorgt ook voor de nodige humor op de werkvloer. Hij leidt uw project ongetwijfeld in goede banen! Marc heeft bovendien twee kinderen met zijn vrouw Mieke en houdt in zijn vrije tijd zowel van wellness als van sport. De ideale combinatie dus!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen