gervi_logo_zwart_zoomed

Saunavoordelen

Een koude en natte herfstdag… Hunkeren naar een beetje warmte… Een kwartiertje in de sauna helpt je er weer helemaal bovenop te komen.

6 redenen om van een sauna te genieten!

Een sessie in een Finse sauna heeft niet alleen een positief effect op je geest. Het heeft ook een geweldige uitwerking op ons lichaam en onze gezondheid!

Gewichtsverlies in de sauna

Terwijl je geniet van een heerlijke sauna, worden er 300 tot 500 calorieën verbrand in een sessie van 15 tot 20 minuten. Dit kan vergeleken worden met één à twee uur wandelen of een uur intensief sporten. Zeg nu zelf, genieten in je eigen privé sauna is toch het leukst?!

Elimineren van giftige stoffen in het lichaam

De sauna werkt op basis van hete lucht en koud water. Door de felle opwarming van je lichaam, openen de poriën van je lichaam zich. Hierdoor ga je zweten en worden alle giftige afvalstoffen en andere ziektemakers uit je lichaam gezuiverd. Tevens zorgt de sauna voor een betere doorbloeding waardoor je huid van binnenuit gereinigd wordt!

Verhoog jouw weerstand tegen ziektes in een Finse sauna

Door de warme temperatuur in een Finse sauna wordt je lichaamstemperatuur ook opgewarmd. Hierdoor helpt de sauna je virussen, bacteriën of parasieten in het lichaam te doden. Je komt dus gezond en helemaal gezuiverd terug uit je sauna wellness beurt!

Een mooie en gezonde huid dankzij de sauna

Meerdere malen per week gebruik maken van een sauna zorgt voor een stralende huid! Door het zweten raken huidschilfers los van het lichaam. Hierdoor wordt er telkens opnieuw een vernieuwde huidlaag gevormd. Zo voelt de huid na een saunabeurt soepel en zacht aan.

Tevens verbetert de elasticiteit en de huidstructuur aanzienlijk na elke sessie door het vele transpireren.

Een sauna zorgt voor een sterker immuunsysteem

De blootstelling aan hoge temperaturen in een sauna zorgt ervoor dat het immuunsysteem geactiveerd en versterkt wordt. Hierdoor ontstaat er een productie van witte bloedcellen en antilichamen waardoor je beter bestand bent tegen ziektes en temperatuursschommelingen.

Ontspan je spieren in jouw privé sauna

Gespannen spieren? Dan is de sauna de oplossing voor jou! Door de hoge temperaturen worden je spieren en gewrichten opgewarmd. Hierdoor zal de spanning dankzij de sauna aanzienlijk verminderen. Bovendien heeft zo’n aangename sessie een pijnstillend effect. Denk maar aan die pijnlijke rug na een harde werkdag…

Sauna kopen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een sauna kopen doe je best met de juiste hulp. Klafs is al jaren onze partner als het gaat over een sauna. Samen met Klafs en ons gespecialiseerd verkoopsteam zorgen wij voor een op maat gemaakte privesauna voor bij jouw thuis! Wil je dit sauna wellness gevoel ook bij jouw thuis? Bezoek dan snel één van onze showrooms of neem contact met ons op!

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen