gervi_logo_zwart_zoomed

Tuintafel

Is je tuintafel aan vervanging toe? Of hou je ervan om in de zomer bourgondische barbecuefeestjes te organiseren en kan je daarvoor wel een grotere tuintafel of misschien zelfs meerdere tuintafels gebruiken? Voor een uitgebreid aanbod tuin tafels van gerenommeerde merken als Dedon en Roberti ben je bij Gervi aan het juiste adres.

Tuintafel kopen bij Gervi

Wil je een nieuwe tuintafel kopen voor bij je bestaande tuinstoelen, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je tafel zowel qua hoogte als qua stijl bij je stoelen past. Ook het materiaal van de tuintafel te koop is een criterium om mee rekening te houden. Hou je van een natuurlijke uitstraling? Dan kan je één van de populaire teakhouten tuintafels kopen. Vind je het echter essentieel dat je zo weinig mogelijk omkijken hebt, dan is het wellicht beter om eens naar het aanbod all weather tuintafels te koop te kijken. 

Design tuinmeubelen

Bij Gervi hebben we aandacht voor het design in je tuin. We hebben dan ook een ruim assortiment aan outdoor living waar je vrolijk van wordt in de zomer. Naast onze tuinmeubelen kan je bij ons ook terecht voor een buitenkeuken of luxe barbecue. Al deze elementen vormen in jouw luxe tuin dan een prachtig geheel. Zeker wanneer je dan ook nog eens gasten kan ontvangen in een van onze wellness producten.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen