gervi_logo_zwart_zoomed

Jacuzzi onderhoud

Wanneer je jouw jacuzzi hebt aangeschaft, is het onderhouden hiervan niet ingewikkeld, maar wél noodzakelijk. 

Jacuzzi onderhoud: eenvoudig, maar onmisbaar

Een goed onderhouden jacuzzi heeft niet alleen een langere levensduur, maar geeft je ook een extra prettige, rustgevende spa belevenis. Bovendien kunnen de juiste accessoires je jacuzzi onderhoudskosten flink drukken. Bij Gervi kan je terecht voor alle jacuzzi accessoires die het onderhoud van je jacuzzi makkelijker maken, zoals covers, filters, pompen, chloor en ozonators. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor jacuzzi onderdelen.

De juiste jacuzzi onderdelen

Bij Gervi helpen we je niet alleen met de aankoop van je jacuzzi, maar ook met het onderhoud. Voor al je jacuzzi producten, onderdelen en accessoires, ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kan je bij ons terecht voor al je vragen over onderhoudsproducten en onderdelen voor jacuzzi’s. 

Samen met jou kijken we graag naar wat jouw jacuzzi nodig heeft. Op die manier creëren wij een jacuzzi die precies aan jouw wensen voor de perfecte spabeleving voldoet, terwijl we de onderhoudskosten zo beperkt mogelijk proberen te houden.

Jacuzzi overkapping

Een goed isolerende overkapping voor je jacuzzi is onmisbaar. Een cover sluit de jacuzzi geheel af, waardoor er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Tevens zorgt een jacuzzi afdekking ervoor dat het water schoner en hygiënischer blijft, zonder dat je hier al te veel voor hoeft te doen. Tegenwoordig zijn er veel jacuzzi covers beschikbaar, in verschillende prijs- en kwaliteitscategorieën. Bij Gervi kijken we graag samen met jou naar de juiste jacuzzi deksel voor jou.

Jacuzzi filters: houd je water schoon.

Een van de belangrijkste onderdelen van je spa is een filter, jacuzzi’s kunnen haast niet zonder. Een filter zorgt ervoor dat je water gezuiverd wordt, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een aangename spa belevenis. Het water van je jacuzzi is namelijk een goede bron voor allerlei bacteriën en schimmels. Doordat ze zich in het bad snel vermenigvuldigen, kunnen ze slijmerige substanties vormen of op den duur je water zelfs troebel maken. Om dit te voorkomen, is het een verstandige zet om een filter voor je jacuzzi aan te schaffen. Bij Gervi.be hebben we een assortiment aan diverse, kwalitatieve filters, zodat je altijd de juiste filter voor jouw jacuzzi vindt!

Chloor, het kan ook zonder!

Werk je momenteel met chloor of chloortabletten voor het onderhoud, maar ben je er gevoelig aan? Weet dat er ook chloorvrij wateronderhoud bestaat voor een jacuzzi van HotSpring. In elke Gervi showroom kunt u ACE, het chloorvrije waterzuiveringsysteem van HotSpring, zelf testen.

Pomp jacuzzi

Om ervoor te zorgen dat het spawater in goede conditie blijft, heb je een jacuzzi pomp nodig. Een goede pomp is essentieel voor je jacuzzi: deze zorgt ervoor dat het water in je jacuzzi blijft circuleren. Hierdoor blijft het water schoner. Stilstaand water is namelijk een broedplek voor algen, schimmels en bacteriën. Wanneer je in jouw jacuzzi een pomp plaatst, zorgt deze pomp er bovendien niet alleen voor dat het water blijft bewegen, maar ook dat het water gefilterd wordt. 

De jacuzzi pomp filtert zelfs de kleinste vuildeeltjes uit het water. Dit garandeert een prettigere spabeleving! Voor allerlei verschillende soorten jacuzzi pompen, die precies bij jouw jacuzzi passen, kan je terecht bij Gervi.be.

Ozonator jacuzzi

Een ozonator injecteert ozongas in het water van je jacuzzi. Waarom, vraag je je misschien af? Het antwoord daarop is heel simpel. Wanneer het water wordt geïnjecteerd met ozongas, blijft het nog langer helder en schoon. Het onzongas werkt namelijk als een desinfecteermiddel dat haast alle bacteriën in het spawater doodt. 

Ben je op zoek naar manieren om je jacuzziwater extra lang proper en fris te houden? Dan is een ozonator voor jacuzzi beslist wat je nog nodig hebt!

Chloor jacuzzi​

Heb je alle bovenstaande maatregelen voor schoner, beter jacuzziwater al genomen? Dan blijft er nog maar één stap over: chloor. Chloor is een eenvoudige, maar noodzakelijke stap in het wekelijks onderhoud van je jacuzzi. Zelfs wanneer je jouw spa niet gebruikt, is het noodzakelijk dat er aan je jacuzzi chloor wordt toegevoegd. Ook voor de juiste chloor voor jacuzzi ben je bij ons aan het juiste adres.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen