gervi_logo_zwart_zoomed
roda logo

RODA: een belangrijke partner voor Gervi Outdoor

Bij Gervi Outdoor zijn we trots om RODA te kunnen noemen als een van onze belangrijkste leveranciers. RODA staat bekend om zijn hoogwaardige, eigentijdse buitenmeubelen die de perfecte balans bieden tussen functionaliteit, stijl en comfort. Als toonaangevende leverancier van kwalitatief outdoor meubilair, levert RODA een breed scala aan producten die perfect aansluiten bij onze visie op buitenleven.

Innovatie en stijl: RODA's unieke benadering

RODA onderscheidt zich door zijn innovatieve ontwerpen en verfijnde esthetiek. Elk stuk in hun collecties is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals teakhout, roestvrij staal en geweven vezels, zijn RODA meubels niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zullen dus jarenlang meegaan.

Deze duurzame benadering van ontwerp en productie draagt bij aan de tijdloze aantrekkingskracht van RODA-meubels, waardoor ze een investering zijn die jarenlang meegaat zonder stijl of functionaliteit te comprimeren. Hun voortdurende streven naar innovatie resulteert in unieke ontwerpen die zonder twijfel een statement zullen maken in elke buitenruimte!

Verbinding met de natuur

Diep geworteld in RODA’s filosofie is een sterke verbinding met de natuur. Hun meubelstukken zijn ontworpen om buitenruimtes te verrijken en een naadloze overgang te creëren tussen binnen en buiten. Door hun uitstekend ontwerp en aandacht voor detail worden RODA-meubels één met hun omgeving, waarbij de natuurlijke elementen worden geïntegreerd in het ontwerp en de materialen.

RODA’s collecties zijn doordrenkt met een mediterrane sfeer, gekenmerkt door natuurlijke warmte en uitnodigende kleuren. Dit creëert een omgeving die uitnodigt tot ontspanning en sociale interactie, waarbij de buitenruimte wordt getransformeerd tot een verlengstuk van het huiselijke comfort. De mogelijkheid om binnen- en buitenruimtes naadloos met elkaar te verbinden, maakt RODA-meubels dé perfecte keuze voor diegenen die willen genieten van de schoonheid van de natuur zonder onder te doen op zowel stijl als comfort.

Duurzaamheid & milieubewustzijn

Als toonaangevende speler in de outdoor meubelindustrie streeft RODA naar duurzaamheid en milieubewustzijn in al hun activiteiten. Door gebruik te maken van FSC®-gecertificeerd hout, gerecyclede materialen en milieuvriendelijke productieprocessen, draagt RODA bij aan een positieve impact op het milieu. Hun toewijding aan duurzaamheid wordt onderstreept door certificeringen zoals GREENGUARD GOLD en ISO 14001:2015.

RODA’s milieubewuste benadering gaat verder dan alleen materialen en productieprocessen. Ze zijn ook actief betrokken bij initiatieven voor natuurbehoud en bieden ondersteuning aan organisaties die zich inzetten voor het behoud van de natuurlijke habitat van hun grondstoffen. Door te investeren in duurzame praktijken en het promoten van milieubewustzijn, draagt RODA bij aan een groenere toekomst.

Creëer jouw unieke buitenruimte met RODA

Met RODA’s uitgebreide assortiment aan buitenmeubelen en accessoires, is het eenvoudig om een unieke en gastvrije buitenruimte te creëren die perfect aansluit bij jouw levensstijl en esthetiek. Of je nu op zoek bent naar een chique loungeset voor je terras of een stijlvolle eethoek voor je tuin, RODA biedt de perfecte oplossing om van jouw buitenruimte een oase van comfort en stijl te maken.

Bij Gervi Outdoor zijn we gepassioneerd door buitenleven en streven we ernaar om onze klanten de beste outdoor meubelervaring te bieden. Met RODA als een van onze belangrijkste leveranciers kunnen we hoogwaardige, eigentijdse buitenmeubelen aanbieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Bezoek onze showrooms en ontdek vandaag nog de wereld van RODA bij Gervi Outdoor.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen