gervi_logo_zwart_zoomed

Tuinstoelen

Zoek je een heerlijke tuin stoel om in te loungen? Of zijn jouw tuinstoelen aan vervanging toe, maar doet je tuintafel nog prima dienst? Ook voor losse tuin stoelen kan je bij Gervi terecht.

Tuinstoelen

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, hebben we bewust gekozen voor een assortiment hoogwaardig tuinmeubilair van gerenommeerde merken als Dedon, Roberti en MyYour. Een tuinstoel van deze merken zit niet alleen uiterst comfortabel maar ziet er ook prachtig uit.

Diverse design tuinstoelen te koop bij Gervi

Ga je tuinstoelen kopen voor bij je huidige tuintafel, dan is het zeer belangrijk om goed de hoogte van respectievelijk de tafel en de stoelen in de gaten te houden. Wanneer je geen overschot aan terrasruimte of bergruimte hebt, kan het handig zijn om te kiezen voor stapelbare tuinstoelen. Tot slot is het ook voornaam dat de tuinstoelen qua stijl bij je tafel passen. In het uitgebreide aanbod te koop tuinstoelen bij Gervi vind je zowel strakke, minimalistische stoelen als gezellige armstoelen. Het is maar wat je verkiest en hoe je jouw stoelen wil gebruiken: louter en alleen om te eten of ook om gezellig tot in de avonduurtjes te kunnen keuvelen. 

Wil je een lounge tuinstoel kopen? Ook hiervoor ben je bij Gervi aan het juiste adres! Wij bieden voor elk wat wils: van een comfortabele eenpersoons loungezetel al dan niet met voetenbankje tot een romantische ‘loveseat’ tuinstoel te koop!

Outdoor living

Door gebruik te maken van design tuinmeubelen wordt je tuin een echte outdoor living ervaring. Als je dan ook nog een buitenkeuken of wellness artikel in je tuin hebt staan wordt gasten uitnodigen altijd een leuke beleving.

Voor een heel uitgebreid aanbod aan sauna’s, en jacuzzi’s kan je ook op de website van Gervi terecht. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop of kom naar een van onze showrooms om het volledige aanbod te ontdekken.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen