gervi_logo_zwart_zoomed

Tuinbanken

De mooiste en meest exclusieve tuinbanken vind je bij exterieurspecialist Gervi Outdoor. Voor een eigentijdse, bijzondere en sfeervolle totaalbeleving. Of nog beter, living in style.

Tuinbanken van gerenommeerde designers

Liefhebbers van origineel outdoor design zijn vaak gewonnen voor het idee om een opvallende tuinbank te installeren op het tuinterras. Deze doet dan dienst als waardige vervanger voor de traditionele tuinstoelen aan een lange tuintafel en geeft de outdoor sfeerbeleving een uniek karakter. De mooiste en meest exclusieve tuinbanken vind je bij exterieurspecialist Gervi Outdoor. Voor een eigentijdse, bijzondere en sfeervolle totaalbeleving. Of nog beter, living in style.

Een tuinbank als decoratief item

Menige tuinbanken van topmerken in de designwereld fungeren niet alleen als zitplaats door het bovenmaatse zitcomfort, maar komen daarenboven vooral tot uiting als decoratieve blikvanger in een sfeervol ingerichte tuin. Indien strategisch geplaatst, kan een karaktervolle tuinbank zoals een schommelbank een ware eyecatcher zijn in je exterieur en die laatste esthetische schakel betekenen die net nog ontbrak in je loungeset. Hoogwaardig comfort hand in hand met de schoonheid van topdesign resulteert in de wereld van luxury outdoor living steevast in een voltreffer!

Kwalitatieve en duurzame tuinbanken

De tuinbanken uit diverse collecties van topdesignmerken waarmee Gervi Outdoor samenwerkt, zijn zonder uitzondering hoogkwalitatief, duurzaam en perfect afgestemd op het buitenleven. Zo zijn de materialen en afwerkingen zo gemaakt dat je deze tuinbanken de zomer lang zorgeloos buiten op je tuinterras of loungeplek kan laten staan. Ze zijn water- en uv-bestendig, en de meeste loungekussens zijn sneldrogend. Indien er al eens een regenbui over jouw loungecocon valt, kan je nadien relatief snel weer gaan relaxen.

Een design tuinbank van Gervi Outdoor

Gervi Outdoor is expert in outdoor living in het hogere segment. Onze collecties aan tuinbanken, van Dedon tot Kettal of B&B Italia, vinden hun voetafdruk niet alleen op de tuinterrassen van vele woonvilla’s, maar ook op chique terrassen van hotels en wellnessoorden over de hele wereld. Voor elke exterieurstijl, van strak minimalisme tot sfeervol authentiek, heeft Gervi Outdoor dan ook wat te bieden. Kom een kijkje nemen in onze showroom, waar onze gepassioneerde experts samen met jou het perfecte exterieur samenstellen; van tuinbank tot buitentapijt en decoratieve details. Outdoor living is a luxury way of life!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen