gervi_logo_zwart_zoomed

Verbruik jacuzzi

Verbruik spa, energieverbuik, stroomverbruik,… Mensen vragen zich snel af wat het kost. Jacuzzi’s hebben namelijk elektriciteit nodig voor de verwarming, de jets en de circulatie van het water. 

Verbruik jacuzzi?

Wanneer mensen overgaan tot de aankoop van een jacuzzi, vrezen ze er altijd voor dat hun energiekosten de hoogte in zullen gaan. Zeker nu de energieprijzen blijven stijgen. Verbruik spa, energieverbuik, stroomverbruik,… Mensen vragen zich snel af wat het kost. Jacuzzi’s hebben namelijk elektriciteit nodig voor de verwarming, de jets en de circulatie van het water. Wanneer je een HotSpring spa koopt bij Gervi, hoef je je geen zorgen meer te maken. HotSpring spa’s zijn energiezuinige spa’s van zeer hoge kwaliteit, speciaal geproduceerd om het spaverbruik zo laag mogelijk te houden en de kosten dus te minimaliseren.

Wat verbruikt een jacuzzi?

HotSpring spa’s zijn ontworpen om efficiënt te werken en je geld te laten besparen. Verbruik jacuzzi? Het verbruik van een jacuzzi hangt af van het model dat je hebt gekocht, van de ingestelde temperatuur, hoe vaak je de spa gebruikt, de gemiddelde omgevingstemperatuur en je plaatselijke energieprijs. 

Energieverbruik jacuzzi

De modellen uit de Highlife® Collection zijn volledig geïsoleerd met meerdere lagen polyurethaanschuim van hoge dichtheid. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor het isoleren van commerciële vriezers. Kies je voor een model uit de Limelight® Collection, dan is je spa voorzien van een innovatieve FiberCor™-isolatie. Hier is de omkasting helemaal gevuld tot een dichtheid die vier keer groter is dan die bij de meeste spa’s aangehouden wordt.

De ingestelde temperatuur en de mate van gebruik bepalen ook het spa stroomverbruik

Uiteraard is het vanzelfsprekend dat de ingestelde temperatuur een invloed heeft op het energieverbruik. Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger het spaverbruik zal liggen. Wanneer je spa eenmaal op temperatuur is, is het verbruik zeer laag om de spa op temperatuur te houden. Verbruik jacuzzi laag houden? Dan zorg je best voor zo weinig mogelijk temperatuurschommelingen in je spa. Enkel bij lange afwezigheid is het aan te raden om de temperatuur van de spa te verlagen om het verbruik te minimaliseren.

Omgevingstemperatuur en plaatselijke energieprijs voor je spa

De regio waarin je woont alsook de plaatselijke energieprijs bepalen ook sterk de bedrijfskosten van je spa. Wil je weten hoeveel het jacuzzi verbruik je kost en hoe je het energie verbruik zo laag mogelijk kan houden? Vraag je plaatselijke HotSpring dealer voor een persoonlijke calculatie.

Verbruik jacuzzi? HotSpring houdt het zo laag mogelijk!

  • Alle HotSpring jacuzzi’s worden geleverd met een luxueuze, speciaal gemaakte cover met een hoge R-waarde en een dichte schuimkern die volledig afgesloten is om de warmte van de spa vast te houden.
  • De SilentFlo 5000™-circulatiepomp laat het water voortdurend circuleren en gebruikt daarbij minder stroom dan een lamp van 40 watt.
  • Wij ontwerpen onze verwarmingen voor ultieme efficiëntie zodat de warmte-overdracht naar het water maximaal is.
  • De krachtige Wavemaster™-jetpompen zijn speciaal geschikt voor het aansturen van de jets en worden alleen geactiveerd als je ze nodig hebt.
  • Met het SmartJet™-systeem kan je alleen de specifiek door jou gewenste jets in je jacuzzi aanzetten, wat inhoudt dat er minder kracht nodig is en er minder energie verbruikt wordt.
  • Alle jacuzzi modellen zijn voorzien van een LED-verlichting met dimmer. Deze verlichting verbruikt minder energie dan standaardlampen.
 

Vragen over verbruik jacuzzi?

Het gespecialiseerd verkoopsteam van Gervi en alle HotSpring verkooppunten helpen je graag verder bij de realisatie van jouw project. Vragen over verbruik jacuzzistroomverbruik of de energiekosten worden graag beantwoord! Aarzel dus niet om contact om te nemen met een HotSpring verdeler in jouw buurt! 

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen