gervi_logo_zwart_zoomed

Tuintafels

Voor de meest in het oog springende tuintafels met een bijzonder en exclusief karakter moet je bij Gervi Outdoor, specialist in luxury outdoor living, zijn. Wauw-factor verzekerd.

Unieke en karaktervolle tuintafels

Niets is aangenamer dan op een zwoele zomeravond samen met familie of vrienden genieten van een diner op een sfeervol terras, toch? Een rijkelijk gevulde en royaal gedecoreerde tuintafel brengt je zo in magische sferen. Een luxueuze tuintafel op het terras kan in dat plaatje dan ook niet ontbreken. Voor de meest in het oog springende tuintafels met een bijzonder en exclusief karakter moet je bij Gervi Outdoor, specialist in luxury outdoor living, zijn. Wauw-factor verzekerd.

Tuintafels en exclusieve bijzettafeltjes

De tijd waarin we standaard kozen voor slechts één lange, ruime tuintafel als aankleding voor het tuinterras ligt ver achter ons. Tegenwoordig is het helemaal hip om te experimenteren met tafeltjes van diverse groottes om zo een uniek geheel te vormen. Denk aan de lage salontafeltjes op loungeterrassen die door hun verschillende hoogtes over elkaar geschoven kunnen worden en voor een unieke sfeerbeleving zorgen. Dineren aan een luxueuze tuintafel vloeit zo moeiteloos over in relaxen op een loungeterras. Benieuwd naar onze tuintafels?

Luxueuze tuintafels

Gervi Outdoor, expert in luxury outdoor living, biedt tuintafels en andere outdoor meubelen aan met een exclusief karakter. Van een strakke aluminiumlook tot tuintafels met een zuiders getint reliëf, de collecties die wij aanbieden, zijn ultieme blikvangers op het vlak van design en afwerkingsgraad. Haal een idyllische vakantiesfeer in huis met onze unieke tuintafels en bijzettafeltjes en waan je zo in het Zuiden.

Tuintafels voor iedere woonstijl

Door ons ruime assortiment vind je in onze showroom design tuintafels voor elke woonstijl, van landelijk tot modern en industrieel. In een brede waaier aan vormen, formaten en materialen. Opvallende eyecatchers, maar evengoed stijlvolle klassiekers. Unieke tuintafels in diverse kleuren. Hedendaags of tijdloos, maar steeds elegant en luxueus. Onze exterieurexperts zien het als een voorrecht om samen met jou de perfecte tuintafels en andere outdoor meubelen uit te zoeken en zo jouw outdoor beleving naar een hoger niveau te tillen.

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen