gervi_logo_zwart_zoomed

Jacuzzi accessoires

Je gaat een jacuzzi kopen voor buiten. Dan zijn accessoires wellicht niet het eerste waaraan je denkt. Toch zijn bepaalde accessoires zoals filters, een jacuzzi ozonator of een cover onmisbare spa onderdelen. 

Jacuzzi accessoires: de grootste keuze

Accessoires, zoals onderhoudsproducten, een jacuzzi overkapping of een tv kan je installeren op elk moment dat je wenst. Deze accessoires geven vaak een extra meerwaarde aan de spa belevenis.

Onmisbare accessoires zoals jacuzzi filters

Enkele accessoires zijn onlosmakelijk verbonden met je spa.

  • Ozonator: Een ozonator creëert kleine ozonbelletjes in het water, die een zuiverend, neutraliserend effect hebben op vuilpartikels in het spa water. Met een ozonator blijft je spa water dus langer proper én heb je zelf minder werk aan het onderhoud.
  • Cover: De jacuzzi cover zorgt voor een dichte isolatie van de spa kuip met warm water. Een goede cover of jacuzzi afdekking houdt zo je elektriciteitskosten onder controle en vermijd dat je spa water vuil wordt door vallende bladeren, enz.
  • Filters: Een jacuzzi filter is een essentieel onderdeel van je bubbelbad. Kies daarom voor filters van goede kwaliteit die lang meegaan (bijvoorbeeld de kunststof Tri-x jacuzzi filter.
  • Jacuzzi pomp: De jacuzzi pomp van HotSpring is ontworpen met energiezuinigheid in het achterhoofd.
 

Extra optionele accessoires zoals een tv

Deze optionele jacuzzi accessoires installeer je wanneer je wil.

  • Jacuzzi onderhoudsproducten: In de online shop vindt je alle jacuzzi artikelen zoals chloor voor jacuzzi, enz.
  • Jacuzzi tv: De outdoor jacuzzi tv van Gervi is 100% waterdicht en biedt je een ongeëvenaarde tv ervaring vanuit jouw massagebad.
  • Jacuzzi overkapping: Je kan een jacuzzi overkapping plaatsen van bijvoorbeeld lamellen, gaas, of een ander materiaal om, winter en zomer, droog van jouw bubbelbad te genieten. Gervi zoekt met jou naar de ideale overkapping voor uw whirlpool bad.
  • Jacuzzi trapje: Een passend en stevig jacuzzi trapje is onmisbaar om veilig én snel in en uit je jacuzzi te stappen. Bekijk het aanbod jacuzzi trapjes in onze Gervi showrooms of in onze webshop.

Waar kan ik jacuzzi accessoires kopen?

In de tuin van Gervi Maasmechelen of Gervi Leuven kan je alle jacuzzi accessoires bekijken en testen. In de showrooms van Gervi Hasselt en Gervi Gent zijn ook de volledige collecties kwaliteitsaccessoires beschikbaar.

Koop je liever online?

In de webshop van Gervi kan je alle toebehoren voor de jacuzzi kiezen en bestellen.

Jacuzzi accessoires kopen: kies voor kwaliteit en meerwaarde!

Je gaat een jacuzzi kopen. Wellicht spendeer je dan heel wat tijd om uit te zoeken welke jacuzzi voor jou aan alle verwachtingen voldoet. Als het aankomt op accessoires vinden wij bij Gervi dat je dezelfde hoge eisen mag stellen. Kies daarom voor een kwaliteitsmerk zoals HotSpring en geniet levenslang van je spa én je jacuzzi accessoires.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen