gervi_logo_zwart_zoomed

Umbrosa, uniek schaduwdesign

Umbrosa staat voor luxueuze en flexibele schaduwoplossingen waarbij design en duurzaamheid voorop staan. Betaalbare luxe met een innovatief karakter. Met Umbrosa richt jij jouw buitenruimte in met elegantie. Van stok- en zweefparasols tot ronde parasols en schaduwdoeken. Dit topmerk biedt diverse parasolcollecties met schaduwzeilen en parasolvoeten.

Het design van Umbrosa

Umbrosa wordt ontworpen door internationaal gerenommeerde designers en is over de hele wereld geliefd als buitenmeubilair op de mooiste terrassen en bij de bekendste hotelgroepen. Umbrosa onderscheidt zich dan ook door gedurfd design dat tegelijk toegankelijk en speels is. De designers van Umbrosa geven met hun creatieve visie en innovatieve ideeën een geheel nieuwe invulling aan het concept parasol.

Buitencomfort met Umbrosa

De collecties van Umbrosa zijn vervaardigd uit hoogkwalitatieve, uv-bestendige en duurzame materialen. Deze polyvalente en vernieuwende schaduwcreaties zijn steeds geïnspireerd door het ingenieuze van de natuur. Een statement van elegantie met ingetogen eenvoud en tegelijkertijd een ergonomische troef, omdat het buitenmeubilair handig in gebruik en dus comfortabel is. Met Umbrosa kies je voor bescherming tegen de zon op een makkelijke én stijlvolle wijze.

Umbrosa voor elke woonstijl

Met Umbrosa kies je voor state of the art parasols tegen een betaalbare prijs. Umbrosa combineert originele ideeën met functioneel design in diverse en trendy kleuren die passen bij elke woonstijl. De diversiteit aan kleuren staat je toe om de perfecte match te creëren met jouw outdoor meubilair en de bijbehorende accessoires. Van klassiekers zoals taupe en grijs tot pastelkleuren of ware blikvangers in stijlvol groen, dieprood of blauw.

De collecties van Umbrosa bij Gervi Outdoor

Gervi Outdoor beschikt over diverse collecties van Umbrosa. Onze experts staan voor jou klaar in onze showroom bij de keuze van jouw buitenmeubilair. Voor de afdekking van buitenterrassen, loungeplekken en zelfs zwembaden. Voor dat ultieme genotsgevoel onder familie en vrienden. Voor outdoor living in stijl. Kom dus snel eens langs.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen