gervi_logo_zwart_zoomed

Infraroodcabine kopen: tips

Je wil een infraroodcabine kopen? Weet dat het aanbod aan merken en modellen van infraroodcabines uitgebreid is. De infraroodcabine prijzen variëren sterk naargelang het type cabine dat je koopt. Hier volgen enkele tips die je op weg kunnen helpen bij het kopen van de perfecte infraroodcabine voor jouw persoonlijke situatie.

Infraroodcabine prijzen: waarin zit het verschil?

Je vindt infraroodcabines in alle mogelijke prijsklassen. Maar, waarin zit nu het verschil? En, hoe weet je wat voor jou de beste infraroodcabine is? Gervi zet enkele factoren voor jou op een rijtje.

Voordelen infraroodcabine

Ten eerste moet je jezelf de vraag stellen: “Wat verwacht ik van een infraroodcabine?”. Als je op zoek bent naar een infraroodcabine voor pijnbestrijding, is het bijvoorbeeld belangrijk dat je een infraroodcabine kiest met full spectrum infraroodstralers. Het is immers de korte golf infraroodstraling (A-straling) die intensief inwerkt op pijnlijke spieren en gewrichten. Wil je eerder een cabine om te ontstressen en te genieten van een zachte, milde warmte? Dan komt een cabine met vlaktepanelen (lange C-golf) aan jouw verwachtingen tegemoet.

Of je wilt misschien beiden? Dan koop je best een cabine met stralers én dimbare panelen. Het aantal functionaliteiten dat je kiest, speelt natuurlijk een rol in het prijskaartje van de ir cabine. Onze wellness experts geven ej graag meer uitleg en adviseren je bij jouw keuze.

Infraroodcabine gebruik

Zoek je een privé of een professionele infraroodcabine? Hoe intensiever er gebruik gemaakt wordt van de ir cabine, hoe belangrijker het is dat je kiest voor een hoogwaardige afwerking en kwalitatieve materialen. Om optimaal te profiteren van de voordelen van een ir cabine, maak je er trouwens best dagelijks gebruik van.

Infraroodcabine hout

Check altijd het hout in de infraroodcabine. Ceder is een lichte, poreuze houtsoort die de infraroodstraling niet opneemt (zodat deze in de cabine blijft hangen). Dit is ideaal. Het Ceder hout is bovendien doordrongen met veel etherische oliën (aangename geur) en het blijft 100% schimmelvrij (ook al verhoog je de luchtvochtigheid). Een andere optie is een ir cabine uit vurenhout.

Standaardcabine of infraroodcabine op maat

Zowel een standaard ir cabine als een infraroodcabine op maat is mogelijk binnen het gamma van Gervi. Breng een bezoek aan één van onze infrarood winkels en wij tekenen jouw infraroodcabine op maat zodat je je een perfect beeld kan vormen van de ir cabine.

Infraroodcabines vergelijken bij Gervi

In onze infrarood winkels kan je meerdere infraroodcabines testen en bekijken. Gervi is officieel verdeler van 2 infrarood merken: Infraworld en HealthCompany. Deze twee infraroodmerken staan beiden voor kwaliteit, duurzaamheid, design en functionaliteit.

In beide collecties is er zowel een gamma basic standaardcabines en een aanbod exclusieve infraroodcabines op maat. Een bezoek aan een infrarood winkel van Gervi is een must als je een infraroodcabine gaat kopen!

Infraroodcabines test

Heb je weinig tot geen ervaring met ir cabines? Gervi helpt je graag op weg. In al onze infrarood winkels kan je in alle privacy onze infraroodcabines testen. Dit is volledig vrijblijvend en gratis. Zo weet je wat je in huis haalt en kan je met een gerust hart een infraroodcabine kopen.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen