gervi_logo_zwart_zoomed

Endless Pools Nieuwigheden

Bij Gervi houden we van innovatie en dat vertaalt zich voortdurend in de producten die wij aanbieden. Onze Endless Pools zwemspa’s zijn een uitstekend voorbeeld van deze innovatie. Dit voorjaar komt Endless Pools met een aantal nieuwigheden die jouw zwemspa ervaring nog aangenamer zullen maken.

De modulaire zwemspa

Deze compacte, modulaire constructie kan overal worden opgebouwd, zowel in- als outdoor. De verschillende componenten zijn zo compact dat ze gemakkelijk door bestaande deuropeningen passen. Een bestaande kelderruimte kan dus ook dienen om jouw Modular Endless Pool in op te bouwen. Je kiest bovendien zelf het design van jouw Modular Endless Pool met een keuze uit verschillende modellen, maten, dieptes en afwerkingen. Hoewel klein, zal jouw Modular Endless Pool dankzij de Endless Pools zwemmachine het grootste zwembad zijn dat je ooit nodig hebt.

Gedeeltelijke inbouw zwemspa

Verkies je, omwille van esthetische redenen of voor het verhogen van de toegankelijkheid, een gedeeltelijke inbouwing van uw Endless Pools zwemspa? Dan is dat vanaf nu mogelijk. Elk Endless Pools zwemspa model (E2000, E700, E500, X500, X2000), in welke kleurencombinatie dan ook, zal vanaf heden gedeeltelijk ondergronds kunnen worden geïnstalleerd. Er zullen altijd drie cabinet-panelen en de typische lichtgevende strip zichtbaar blijven. Dit resulteert voor de E-modellen in 61 cm bovengronds, terwijl de X-modellen nog slechts voor 56 cm zichtbaar blijven.

Ondergronds bestaat jouw Endless Pools zwemspa uit duurzaam High Density Polyethylene dat waterdicht is en bestand tegen alle outdoor elementen.

Endless Pools Fit@Home APP & Wi-Fi Kit

Wil je het maximale uit uw zwemsessie halen. Dan kan je vanaf nu gebruik maken van de Endless Pools Fit@Home APP. Deze app op je smartphone of tablet biedt verschillende mogelijkheden:

  • pas gemakkelijk de snelheid van uw zwemmachine aan,
  • verkrijg gedetailleerde gegevens over je training,
  • kies voor specifieke doelen en de daarbijhorende training.

De Endless Pools Wi-Fi Kit, noodzakelijk voor het gebruik van de Endless Pools Fit@Home APP, kan optioneel geïnstalleerd worden op elke Endless Pools zwemspa, model 2017.

Ben je eigenaar van een Endless Pools zwemspa, model 2016 en wil je toch profiteren van de eindeloze voordelen van de Fit@Home APP? Dan heeft Endless Pools uiteraard ook aan jou gedacht. Elke Endless Pools zwemspa, model 2016 kan namelijk een update van het besturingssysteem ontvangen en zo ook beschikken over de Endless Pools Wi-Fi Kit.

Endless Pools Swimdek anti-slip bekleding

De nieuwe Endless Pools SwimDek zorgt voor extra grip en comfort tijdens jouw trainingssessie. Deze optie is beschikbaar in het grijs en complementeert zo de mooie, acrylen kuip. Elke kit is op maat gemaakt om perfect op de voettreden en bodem van de Endless Pools Swimspa te passen. De gemakkelijke toepassing in elke Endless Pools zorgt ervoor dat de SwimDek in ongeveer 20 minuten gebruiksklaar is.

Endless Pools: Aqua Bike

Met de nieuwe Aqua bike kan je nog meer uit je watertraining halen. De fiets is gebouwd op een lichtgewicht aluminiumframe met een gewicht van slechts 10 kg. Het heeft een verstelbare voet, zitvlak en handgrepen voor elk type gebruiker. De Aqua bike is geschikt voor alle modellen en is ideaal voor lage tot gemiddelde intensiteit trainingen. Het echte voordeel komt wanneer het wordt gecombineerd met de zwemstralen of stroom. Je krijgt een meer uitdagende rit wanneer de fiets voor de zwemstralen staat. Het is een must have voor iedereen die die veelzijdigheid zoekt in trainingen!

Video afspelen

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen