gervi_logo_zwart_zoomed
Klafs logo

Stap in de premium wereld van Sauna's & Stoombaden van KLAFS

Duik in de betoverende wereld van KLAFS, waar hoogwaardige sauna’s, stoombaden, en wellnessinnovaties samenkomen om een unieke ervaring van ontspanning te creëren. Als toonaangevende Duitse fabrikant heeft KLAFS een reputatie opgebouwd die synoniem staat voor ongeëvenaarde kwaliteit, innovatie en design. Laten we eens grondig kijken naar wat KLAFS te bieden heeft en waarom hun sauna’s worden beschouwd als de onbetwiste leider in de wellnessmarkt.

Een ervaring en beleving van ongeëvenaarde Topkwaliteit

KLAFS is niet zomaar een naam; het is een belofte van hoogwaardige kwaliteit in de wereld van sauna’s en stoombaden. Elk product dat de fabriek verlaat, draagt de stempel van Duits vakmanschap en toewijding aan excellentie. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid te waarborgen, terwijl de aandacht voor detail ervoor zorgt dat elk onderdeel naadloos opgaat in het geheel.

KLAFS creëert innovatieve sauna technologieën die de norm herdefiniëren

KLAFS staat bekend om zijn baanbrekende technologieën die de normen in de wellnessindustrie herdefiniëren. Neem bijvoorbeeld het sanarium, een meesterwerk dat sauna en stoombad combineert, waardoor een unieke en veelzijdige wellnesservaring ontstaat. Deze innovaties gaan verder dan conventionele sauna’s en tillen de kunst van ontspanning naar een hoger niveau.

Maar het houdt hier niet op. KLAFS heeft bijvoorbeeld ook de grenzen van ruimte-gebruik opgerekt met een uitschuifbare model. Perfect voor diegenen met beperkte ruimte, bieden deze sauna’s alle voordelen van een traditionele sauna zonder concessies te doen aan comfort. Het is een bewijs van KLAFS’ toewijding aan het vervullen van diverse behoeften met een vleugje elegantie.

KLAFS als beste keuze in Wellness oplossingen

In een wereld waar stress en hectiek de boventoon voeren, biedt KLAFS een oplossing van ontspanning en genieten. Hun sauna’s en hamams zijn niet alleen functioneel; ze zijn een combinatie van luxe en een waardevolle investering in welzijn. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologische innovaties, exclusief design of een combinatie van beide, KLAFS blijft de onbetwiste leider binnen sauna of stoombad oplossingen. Waar topkwaliteit de norm is en ontspanning soms zelfs een kunstvorm wordt. Stap in de wereld van KLAFS en omarm de warmte van een nieuwe, verfijnde levensstijl.

Ontdek de kwaliteit van KLAFS sauna's bij Gervi

KLAFS heeft zijn stempel gedrukt op de wereldwijde wellnessbranche. Met een uitgebreid netwerk van tevreden klanten verspreid over de wereld, genieten ze niet alleen het vertrouwen van particulieren, maar ook van wellnesscentra en fitnessclubs. KLAFS creaties zijn een vast onderdeel geworden van prestigieuze locaties waar ontspanning en luxe hand in hand gaan.

Voor degenen die dichter bij huis willen ervaren wat KLAFS te bieden heeft, zijn er de 8 Gervi toonzalen verspreid over Vlaanderen. Deze zijn geen gewone winkelruimtes; het zijn poorten naar een wereld van warmte en welzijn. Stap binnen en laat je onderdompelen in de aangename sfeer, fijne aroma’s, voel de warmte op je huid en ontdek zelf waarom KLAFS de absolute top is van sauna markt.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen