gervi_logo_zwart_zoomed

Jacuzzi’s

Om heerlijk te ontspannen na een drukke dag of om samen met jouw gezin, familie of vrienden te genieten is een jacuzzi echt ideaal.

Je eigen privé jacuzzi is zo geregeld bij Gervi

Gervi biedt al sinds 1985 een hoogwaardig aanbod jacuzzi’s van HotSpring Spa voor thuisgebruik. Je bent bij ons dan ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een geschikte prive jacuzzi. Een jacuzzi prive voor binnen of voor buiten of wil je ter aanvulling van uw prive sauna jacuzzi kopen? Onze wellness experts helpen je graag bij uw keuze. Download onze brochure voor meer informatie of vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Of nog beter, kom eens langs in één van onze showrooms in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent om de jacuzzi’s te ontdekken en te testen!

Over Gervi

Gervi was in 1985 de eerste die jacuzzi’s voor thuisgebruik in Vlaanderen verkocht. De allereerste jacuzzi winkel in Maasmechelen werd er speciaal voor van een tuin met baden voorzien, zodat klanten de mogelijkheid hadden om de jaccuzi’s uitgebreid te bekijken en zelfs uit te testen. Van in het begin maakte Gervi bewust de keuze voor het gerenommeerde merk HotSpring Spa. Dit merk biedt verschillende modellen en collecties: fun jacuzzi’s, comfort jacuzzi’s en luxe jacuzzi’s, die de allerbeste massage-ervaring bieden en tegelijkertijd ook duurzaam zijn in gebruik. Je kan dan ook zeggen dat je bij Gervi een jacuzzi in iedere prijsklasse en naar elke smaak kan vinden.

Collecties

Een jacuzzi in tuin of een tuin met jacuzzi? Het ligt er maar aan hoeveel ruimte je hebt en waar je het meeste belang aan hecht: je tuin of heerlijk kunnen ontspannen. Heb je er in uw jacuzzi tuin de ruimte voor, dan is een jacuzzi zwembad-combinatie misschien ideaal. Heb je geen tuin? Ook geen probleem; je kan dan altijd nog kiezen voor een jacuzzi op dakterras of balkon!

Ben je op zoek naar een jacuzzi voor in de tuin, een jacuzzi op balkon of een jacuzzi dakterras? Bij Gervi vind je gegarandeerd de jacuzzi voor buiten die je zoekt. Wanneer je een buiten jacuzzi gaat kopen, is het aangewezen om op voorhand al een geschikte plek in je tuin te zoeken. Kies voor een beschutte of overdekte plaats, zodat je ook in de wintermaanden van wat privacy kan genieten. Let er overigens ook op dat je jouw tuin jacuzzi niet direct onder of naast een boom plaatst, om vallende bladeren te vermijden.

Wil je een jacuzzi voor buiten kopen? Bij Gervi bent je aan het juiste adres. Wij hebben al heel wat tevreden klanten die onze uitgebreide keuze in jacuzzi buiten prijzen en we komen met plezier jouw jacuzzi in tuin plaatsen. Is een buiten jacuzzi goedkoop? Niet echt. De prijs jacuzzi buiten hangt onder meer af van de kwaliteit en dichtheid van de isolatie. Maar juist omdat mensen een jacuzzi buiten kopen om ook in de wintermaanden te kunnen gebruiken, is een hoogwaardige isolatie essentieel. Los van de buiten jacuzzi prijzen, is er het genot en jarenlange plezier dat je eraan zal beleven! Welke prijs zet jij op jouw ontspanning en genot?

De voordelen van een inbouw jacuzzi

Voordat je een jacuzzi te koop zoekt, moet jij je niet alleen de vraag stellen voor hoeveel personen hij geschikt moet zijn en of je hem binnen dan wel buiten wil plaatsen. Een volgende vraag is of je kiest voor een opbouw jacuzzi of een ingebouwde jacuzzi.

Het spreekt voor zich dat wanneer de jacuzzi in de grond is ingegraven, het nog meer een geheel vormt met de rest van uw tuin. Een inbouwjacuzzi is meer dan alleen een jacuzzi ingraven in je tuin; hij wordt helemaal in het design van uw tuin geïntegreerd en je kan deze perfect op maat laten maken. Ben je benieuwd naar de technologische en bouwkundige hoogstandjes die bij een jacuzzi inbouw mogelijk zijn? Neem gerust contact op met Gervi, want als je dat wenst kunnen we voor jou je jacuzzi inbouwen.

Voor jouw privé spa: jacuzzi

Een jacuzzi bubbelbad is wellness ten top. De heerlijke warme bubbels en massagejets, waaraan de ‘whirlpool’ jacuzzi ook z’n naam dankt, zijn niet alleen super ontspannend voor zowel jouw lichaam als geest, maar hebben ook tal van positieve eigenschappen voor je gezondheid. Daarom ook dat Candido Jacuzzi whirlpool bad had bedacht om zijn 8-jarige reumatische zoon Kenneth te helpen.

Onderzoek toont steeds opnieuw aan dat mensen met reuma en artritis of mensen met pijnlijke ledematen veel baat hebben bij regelmatig gebruik van een bubbelbad jacuzzi. Door het warme water vermindert de druk op spieren en gewrichten, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de pijn vermindert. Het verschil met een oorspronkelijke houten ton met warm water, ‘hottub’: jacuzzi baden hebben warm water dat steeds in beweging wordt gehouden. Want dat is op zichzelf ook nog eens goed voor jouw fysieke gezondheid. De HotSpring Jacuzzi-modellen uit het Limelight of Highlife gamma zijn bijvoorbeeld voorzien van extra jetvariatie, waardoor je een complete en instelbare hydromassage voor je lichaam kan creëren. HotSpring jacuzzi’s beschikken over gepatenteerde jets die ontworpen zijn voor specifieke spiergroepen. Benieuwd welk model jacuzzi HotSpring voor jou geschikt is? Download dan gerust al eens de gratis inspiratiebrochure op onze website!

Geen wonder ook dat in ieder kuuroord ‘spa’ en jacuzzi onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ook heerlijk voor of na een sauna, jacuzzi. Beiden, sauna en jacuzzi, hebben immers weldadige effecten op jouw lichaam en geest.

Een jacuzzi kopen? Bij Gervi natuurlijk!

Je bent overtuigd door alle voordelen en wil graag een jacuzzi kopen? Maar wat kost een jacuzzi eigenlijk? Wanneer je kijkt en vergelijkt, merk je direct een groot verschil in prijzen. En naast de effectieve kostprijs jacuzzi zijn er nog de aan het verbruik gerelateerde kosten jacuzzi. Je kan deze kosten zelf ervaren wanneer je bijvoorbeeld eerst een jacuzzi test. Let op: eens je de weldaad van je eigen bubbelbad hebt ervaren, wil je nooit meer anders!

Wat bepaalt de jacuzzi prijs?

Er bestaan grote verschillen in de jacuzzi prijzen. Dit verschil in spa jacuzzi prijzen kan grotendeels door 3 factoren verklaard worden. Eerst en vooral worden jacuzzi prijzen beïnvloed door de kwaliteit en dichtheid van de isolatie. Hoe meer isolatiemateriaal er is gebruik, hoe hoger de prijs.

Daarnaast speelt ook de filtercapaciteit een rol bij het bepalen van de prijzen jacuzzi. Last but not least wordt de prijs jacuzzi ook nog bepaald door de afwerking en variatie in massagejets. Wil je gewoon kunnen genieten van heerlijk warme bubbels, dan kan je een relatief goedkope jacuzzi kopen. Wil je echt van een hydromassage kunnen genieten, dan zal de jacuzzi zich wat de prijs betreft in het hogere segment bevinden.

Goedkope jacuzzi kopen?

Een jacuzzi goedkoop? Dat zal je ons niet horen zeggen. Een jacuzzi kopen, goedkoop of niet, is toch altijd een behoorlijke investering. Zoals hierboven reeds aangegeven, kunnen de prijzen flink variëren, naargelang merken maar vooral naargelang de uitvoering.

De goedkoopste jacuzzi zal altijd een 2 persoons jacuzzi buiten zijn zonder al te veel functionaliteiten en hydromassage-opties. Wil je graag optimaal kunnen genieten van alle therapeutische voordelen, dan kan je beter niet de goedkoopste jacuzzi kopen.

Zoek je toch een goedkope jacuzzi voor buiten of voor binnen?

Check dan zeker ook eens de jacuzzi aanbieding bij Gervi.be of onze tweedehands jacuzzi’s. Zo kan je bij Gervi.be ook relatief goedkoop jacuzzi kopen, zonder evenwel in te boeten aan kwaliteit en gebruiksgemak. Want dat is natuurlijk ook nog een factor die meespeelt. Al is een jacuzzi sowieso makkelijk in onderhoud, een uitgebreid filtersysteem maakt het onderhoud nog gemakkelijker! En dan hebben we het nog niet over de gebruikskosten. Is jouw jacuzzi goedkoopste wat betreft aanschafprijs, hoe zit het dan met het verbruik? De HotSpring jacuzzi’s van Gervi.be verbruiken dankzij het gepatenteerde SmartJet systeem enkel de stroom die echt nodig is. Dankzij het unieke Energy Smart systeem wordt het energieverbruik verlaagd zodat jij je niet aan hoge energierekeningen moet verwachten. Is de prijs al dan niet goedkoop, jacuzzi verbruikskosten zo laag mogelijk kunnen houden is zeker net zo belangrijk!

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen