gervi_logo_zwart_zoomed
Hot Spring Spa

HotSpring: dé wereldleider in Luxe spas

Bij Gervi draait alles om het leveren van de ultieme beleving en ervaring aan onze gewaardeerde klanten. HotSpring, wereldwijd marktleider in luxe spa’s, heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

In onze 8 toonzalen verspreid over heel Vlaanderen, nodigen wij klanten uit om de verfijnde wereld van HotSpring spas te ontdekken. Onze testtuinen bieden een unieke gelegenheid om deze luxe spa’s uitgebreid te ervaren en te testen. Wij geloven dat het voelen, zien en beleven van de baden de beste manier is om de juiste keuze te maken.

HotSpring baden zijn de meest energiezuinige in de markt

Een van de vele redenen waarom HotSpring zich onderscheidt, is de toewijding aan milieuvriendelijkheid. Deze baden zijn niet alleen ontworpen voor luxe, maar ook voor efficiëntie. HotSpring baden behoren tot de meest energiezuinige op de markt, waardoor ze niet alleen goed zijn voor jezelf, maar ook voor het milieu.

HotSpring baden zijn uitgerust met geavanceerde isolatietechnologie die warmteverlies minimaliseert. De duurzame isolatiematerialen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft, waardoor het bad minder energie verbruikt om de gewenste temperatuur te handhaven.

Onze spas zijn voorzien van slimme controlemechanismen die het energieverbruik optimaliseren. Met programmeerbare timers en geavanceerde sensoren past jouw HotSpring bad zich aan jouw levensstijl aan, waardoor energie wordt bespaard wanneer dat nodig is.

HotSpring spas maken gebruik van hoogwaardige pomp- en verwarmingssystemen. Deze zijn ontworpen om effectief te werken en minimale energie te verbruiken, wat resulteert in een spa-ervaring die zowel luxueus als milieuvriendelijk is.

HotSpring biedt Massage op maat

HotSpring  spa’s zijn ontworpen met het oog op ultiem comfort en maximale ontspanning. Of het nu gaat om krachtige jets voor een intensieve massage of zachte stromingen voor een rustgevende ervaring, HotSpring biedt hydro massages op maat die aan al jouw behoeften voldoet.

De unieke, gepatendeerde Moto Massage technologie is als een choreografie van comfort. De unieke, bewegende stralen bewegen heen en weer over uw rug, waardoor u een diepgaande en doordringende massage ervaart.

HotSpring en waterbehandeling

HotSpring spas gaan verder dan de conventionele waterbehandelingsopties. Wij begrijpen het belang van schoon en helder water voor een optimale spa-ervaring.

Het Freshwater zoutsysteem biedt een natuurlijke en eenvoudige manier om uw water helder en hygiënisch te houden.

  • Zuiverheid zonder Chemicaliën: Het Freshwater zoutsysteem maakt gebruik van een zoutoplossing om chloor te genereren. Dit zorgt voor een effectieve desinfectie zonder de noodzaak van veelvuldig gebruik van traditionele chemicaliën.

  • Automatische Regeling: Vergeet ingewikkelde meet- en doseersystemen. Het Freshwater zoutsysteem regelt automatisch de zoutconcentratie en zorgt voor een continu evenwicht in uw jacuzzi, wat resulteert in helder water met minimale inspanning van uw kant.

  • Zacht voor de Huid: Het zoute water voelt niet alleen zacht aan op de huid, maar draagt ook bij aan een meer comfortabele en ontspannen ervaring tijdens het baden.

De beste spas in de markt bij Gervi

In de zoektocht naar de perfecte spa is HotSpring de onbetwiste keuze voor wie streeft naar ultieme luxe, ongeëvenaarde massagekwaliteit en vooruitstrevende waterbehandelingstechnologie. De toewijding aan klanttevredenheid, gecombineerd met de meest geavanceerde spa-ervaring op de markt, maakt HotSpring de nummer één keuze voor liefhebbers van luxe ontspanning.

Ontdek vandaag nog de wereld van HotSpring baden in 1 van de Gervi toonzalen en laat je meevoeren in de ultieme spa-ervaring die alleen HotSpring kan bieden. Betere energie, betere massage en beter water. HotSpring: waar luxe en innovatie samenkomen.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen