gervi_logo_zwart_zoomed

Fitnesstoestellen

We weten het allemaal: voldoende beweging nemen is een must voor onze gezondheid. Wat vaker de fiets nemen, trap lopen, wandelen…

Fitnesstoestellen onklopbaar qua efficiëntie

Je vindt in de fitness toestellen van allerlei aard: fitnesstoestellen voor cardiotraining, halters en gewichten, power racks en multistations. In de hectiek van alledag is het echter niet altijd even gemakkelijk om de tijd vrij te maken om aan een fitnesstoestel in de gym te hangen. Bij je thuis een fitness toestel of misschien zelfs een hele home gym hebben, is dan echt pure verwennerij! Te duur? Dat hoeft niet! Je bepaalt immers zelf naar welk fitnestoestel je voorkeur uitgaat en niets zegt dat je jouw home gym helemaal moet vol zetten met fitness apparaten.
Ook voor de thuisfitness zijn er tegenwoordig heel wat betrouwbare en geavanceerde fitness toestellen te koop. Ben je op zoek naar een fitnes toestel? Bij Gervi vind je de fitnesstoestellen van TechnoGym voor thuisgebruik. Kom ze gerust eens bekijken en uittesten in één van onze showrooms of bestel je favoriete fitnesstoestellen online!

Fitnessapparatuur voor je home gym

Wanneer je thuis een fitnessapparaat hebt staan, is het heel wat gemakkelijker om voldoende en regelmatig te sporten. Je bent niet gebonden aan de openingsuren van een fitness en je hoeft nooit te wachten tot je favoriete fitness apparaat vrijkomt. Door voor je eigen fitness thuis apparatuur kopen, spaar je op de lange(re) termijn geld uit. Je hoeft immers geen dure fitnessabonnementen af te sluiten (voor jezelf en je gezinsleden) en je spaart ook de vervoerskosten ernaartoe uit. Bovendien hebben niet veel fitness clubs faciliteiten zoals een jacuzzi, stoombad of swimspa om na het sporten de spieren even volledig te laten ontspannen.

Door thuis fitness apparatuur te hebben staan, wordt het voor je flink eenvoudiger om je gewicht op peil te houden of kilo’s kwijt te geraken. Wanneer je regelmatig gebruik maakt van je eigen fitness apparatuur kan je het risico op diverse gezondheidsproblemen en –ziekten verminderen. Sporten maakt moe maar geef je tegelijkertijd ook energie. Door regelmatig te sporten, verbeter je uithoudingsvermogen, vergroot je spierkracht en gaat er meer zuurstof en voedingsstoffen naar je organen.

Regelmatig fitness apparatuur gebruiken, leidt overigens niet alleen tot fysieke voordelen, maar je merkt er ook mentaal wat van. De Romeinen zeiden al niet voor niets: ‘Mens sana in corpore sano’, een gezonde geest in een gezond lichaam. Door te sporten zal je humeur verbeteren, want door te bewegen worden verschillende chemicaliën in je hersenen gestimuleerd, die je daadwerkelijk een gelukkiger gevoel geven. Je voelt zich beter in je vel en je zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen een boost. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat je regelmatig flink uitleven op fitnessapparaten tot betere prestaties op het werk, beter cognitief functioneren en minder stress leidt. Bovendien is ontspannen na het sporten ook belangrijk. Als je daarom je home gym kan uitbreiden met een sauna of infraroodcabine komt je zeker helemaal tot rust.

Fitnessapparatuur voor thuis bij Gervi

Naast een uitgebreid wellness assortiment beschikt Gervi ook over verschillende fitness apparaten van het gerenommeerde Italiaanse merk TechnoGym. De fitness apparaten van dit toonaangevende merk zijn in fitnesscentra, hotels,… van over de hele wereld terug te vinden. Maar TechnoGym heeft daarnaast ook een collectie hoogwaardige fitness apparaten voor thuis.

De fitnessapparaten van TechnoGym combineren technologie, kwaliteit, innovatie én vormgeving. Het is namelijk wel zo fijn als je betrouwbare fitnessapparatuur in huis heeft staan, dat er bovendien ook nog visueel aantrekkelijk uitziet. Een goed voorbeeld is het Wellness Rack van TechnoGym. Dit rek, waaraan je jouw gewichtenset kan ophangen, ziet er tegelijkertijd als een designobject uit. Je kan het Wellness Rack zelfs in je living neerzetten; het zal echt niet uit de toon vallen!

Maar bovenal moet een fitnessaparaat natuurlijk van zeer goede kwaliteit zijn; óók voor thuisgebruik! Daar kan je bij TechnoGym van op aan! Kwaliteit staat bij TechnoGym centraal, zowel wat betreft innovatie en productiedesign als bedrijfswaarden. TechnoGym onderwerpt haar fitness apperatuur aan strenge en nauwkeurige producttesten, wat hen de hoogste internationale kwaliteitscertificering opgeleverd heeft.

In het TechnoGym-aanbod voor thuis bij Gervi vind je onder meer fitnes apparaten als loopbanden, crosstrainers, hometrainers als ook fitnes apparatuur voor functionele training.

Fitnesstoestellen kopen voor je home gym

In een professionele fitness vind je natuurlijk een groot aanbod fitnesstoestellen; toestellen die bovendien ook van een hogere kwaliteit zijn, juist omdat ze intensief gebruikt worden. Ga je een fitnesstoestel kopen voor privé gebruik dan moet de kwaliteit niet op datzelfde niveau liggen… daarom ook dat de prijzen van fitness toestellen te koop voor particulieren lager liggen dan die voor professionals.

Ga je fitness toestellen kopen voor je eigen home gym, dan kan je er bij TechnoGym op rekenen dat de kwaliteit dik in orde is en dat ze zijn uitgerust met de allernieuwste technologieën. Zo bieden we bij Gervi bijvoorbeeld het TechnoGym Run Personal fitnesstoestel te koop; een uiterst geavanceerde loopband waarbij het entertainment van Visio-TV en multimedia hand in hand gaan met de meest vooruitstrevende cardiotraining en optimaal loopcomfort.

Wil je graag een fitness toestel kopen maar weet je nog niet wat je moet kiezen? Neem je gerust contact op met onze dienst Verkoop Fitnesstoestellen! Onze medewerkers helpen je graag een keuze te maken in ons mooie aanbod fitnesstoestellen te koop.

Fitnessapparatuur kopen: waar op letten?

Sporten en gezondheid zijn momenteel hot topic. Sportcentra doen het goed, maar tegelijkertijd zit ook de markt van de verkoop fitnessapparatuur voor thuisgebruik in de lift. Wil je voor je thuisgym fitness apparaten kopen, dan is de keuze bijna oneindig. Online afficheren verschillende webshops met de leuze dat ze de ‘goedkoopste fitnessapparatuur’ hebben. Maar hoe betrouwbaar is deze goedkope fitnessapparatuur? Ga je fitness apparatuur kopen, dan is het aangewezen om altijd goed te kijken of je er garantie op krijgt. Controleer ook of de fitness apparaten die te koop worden aangeboden verstelbaar zijn en voldoende veiligheid garanderen.

Bij Gervi vind je voor ieder budget geschikte én hoogwaardige fitnessapparatuur te koop. Van goedkope fitness apparaten, die recht-toe-recht-aan zijn en zonder franjes doen wat ze moeten doen, tot state of the art fitness apparatuur te koop, compleet met de allernieuwste technologieën om je workout zo aangenaam mogelijk te maken. Voordat je je laat verleiden om in een obscure webshop goedkoop fitnessapparatuur te kopen, kom eerst eens langs bij Gervi! Bij ons kan je fitnessapparaten kopen van een gerenommeerd merk als TechnoGym mét de service voor en na verkoop die je verdient! Ons team van professionals sta je met plezier bij in het vinden van je ideale fitnesstoestel voor thuis.
Voordat je bij ons een fitness apparaat kopen gaat, kan je het in onze showroom ook nog eens uitgebreid uittesten. Zo weet je zeker dat je een toestel koopt dat helemaal aan je wensen voldoet.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen