gervi_logo_zwart_zoomed

XL Boom, luxueus tafeldesign

XL Boom is een belangrijke speler in de Belgische markt op het vlak van decoratief design. Zij staan garant voor unieke accessoires. Hun handgemaakte designs worden gekenmerkt door kwaliteit, creativiteit en originaliteit. Weldoordacht en tijdloos design voor indoor én outdoor living. Wil jij een poolhouse, pergola of loungeterras voorzien van exclusieve decoratie? Dat kan met het luxueuze design van XL Boom.

Uniek design van XL Boom

Tot het assortiment van XL Boom behoren bijvoorbeeld gouden ijsemmers, marmeren boekhouders, en schalen met een industriële look. XL Boom werkt veelal met de kleuren brons, zilver en zwart voor de gedroomde exclusieve uitstraling. Een wijnrek in glanszilver ademt instant klasse uit. Idem dito met een glazen kaarsenhouder die met staal is omrand. Reken daarbij nog design fotolijsten en jouw luxueuze tafeldesign is compleet.
Naast luxe brengt XL Boom kleur in huis met doorzichtige bloemenvazen met bijzonder reliëf en in luxueuze pasteltinten. Het betere glaswerk in een fijnzinnige collectie van unieke kleuren zoals blauwgrijs of paars.

Tafelen in stijl met XL Boom

De decoratieve artikelen van XL Boom doen jouw indoor en outdoor ruimte baden in luxe. Bij het perfecte diner met voortreffelijk eten en exclusieve wijnen in een magische setting kunnen de elegante, stalen accessoires van XL Boom niet ontbreken. Met tafelaccessoires in stijlvol koper of luxueus marmer creëer jij de perfecte finishing touch.

XL Boom bij Gervi Outdoor

Gervi Outdoor biedt diverse collecties aan van XL Boom. Ben jij nog op zoek naar unieke accessoires die als blikvanger kunnen dienen? Dan moet je beslist een bezoekje brengen aan onze showroom. Deze is volledig ingericht met collecties van topmerken in outdoor meubelen en decoratieve aankleding zoals de accessoires van XL Boom. Onze exterieurexperts staan voor je klaar om samen met jou de juiste items uit te kiezen.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen