gervi_logo_zwart_zoomed

Ofyr: de kunst van outdoor koken

Met het hoogwaardige design van Ofyr creëer jij de ultieme cooking én cocooning spot outdoor. Dit topmerk in outdoor living doet jouw buitenruimte baden in absolute luxe. Voor het gedroomde vakantiegevoel aan huis. De perfecte ontspanningsplek outdoor. Wie houdt van show cooking tijdens etentjes met vrienden op een zwoele zomeravond, raakt beslist geïnspireerd door het luxueuze kookdesign van Ofyr.

Exclusief design van Ofyr

Tot één van de paradepaardjes van Ofyr behoort een artistieke grillbarbecue uit cortenstaal. De vuurplaat wordt verwarmd met traditionele houtblokken en dat draagt bij tot de authentieke charme van deze luxueuze blikvanger. De installatie van dit buitentoestel geeft jouw tuinterras, pool side of loungeplek op slag een elitair karakter. Met een Ofyr barbecue, vuurschaal of vuurkorf creëer je karaktervolle buitenruimtes met een exclusief cachet. Voor de mooiste buitenkeukens en loungeterrassen.

Ofyr voor outdoor living in stijl

Echte kookliefhebbers en aanhangers van stijlvol buitenleven worden vaak op slag verliefd op het luxueuze design van Ofyr. Deze buitentoestellen hebben een strakke, minimalistische en hoogwaardige uitstraling. Denk aan mobiele kookeilandjes, opbergruimtes voor houtblokken, luxueuze kruiden- en plantenbakken en volwaardige grillsets. Het kookdesign van dit topmerk past in elke woonstijl, van landelijk tot modern en industrieel. Ofyr is beschikbaar in een brede waaier aan ontwerpen, afwerkingen en kleuren. Van stijlvol cortenstaal tot gesofisticeerd zwart.

Maak kennis met Ofyr bij Gervi Outdoor

De collecties van Ofyr kan je vinden bij Gervi Outdoor, specialist in luxueus buitenleven. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en ontdek welke outdoor meubelen niet mogen ontbreken op jouw tuinterras, loungeplek of pool side. Onze exterieurexperts bieden je vakkundige begeleiding in deze zoektocht. Met Ofyr maak je een stijlvol statement in elke outdoor setting. Eens het vuur is aangewakkerd, baadt jouw outdoor ruimte in een unieke totaalatmosfeer. Let’s turn up the heat!

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen