gervi_logo_zwart_zoomed

Wellness

Om eens echt goed te relaxen en je batterijen op te laden is een dagje of weekendje wellness een echte zaligheid.

Jouw eigen wellness is zo geregeld bij Gervi

Maar terug thuis, begint de hectiek weer van vooraf aan. Hoe heerlijk zou het zijn om aan de stress van alledag te kunnen ontsnappen en zowel fysiek als mentaal helemaal tot rust te kunnen komen, telkens wanneer je dat maar wilt? Dat is te realiseren met een thuis wellness.

Over Gervi

Op Gervi.be vind je een uitgebreide webshop, waar je alles voor de inrichting van je wellness thuis kan vinden. Bij ons kan je niet alleen terecht voor een omvangrijke aanbod jacuzzi’s, swimspa’s, sauna’s, infraroodcabines en stoombaden maar ook voor alle artikelen om je wellnessruimte thuis verder aan te kleden, zoals meubilair, buitendouches en buitenverlichting. Als je dat wenst, creëren we bij jou thuis een echte hammam naar oriëntaals design. Bezoek onze showroom in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent en ontdek alle privé wellness mogelijkheden. Gervi is tevens een wellness groothandel, waar ook professionele klanten kunnen aankloppen.

Collecties

Wanneer je het hele jaar rond wilt kunnen genieten van de weldaad van warmte voor je lichaam, zonder afhankelijk te zijn van de zon, is een infraroodcabine zeker het overwegen waard.

De voordelen van je eigen spa

Een eigen spa bij je thuis hebben, heeft als voordeel dat je na een drukke werkdag direct kan ontspannen en stoom kan afblazen. Je hoeft niet meer naar een spa in de buurt maar je kan bij thuiskomst direct de spa en wellness ruimte in de privacy van uw eigen woonst induiken. Je voelt je spieren ontspannen en de stress wegebben in je eigen wellness sauna. Daarna voel je je helemaal gerevitaliseerd en klaar om de volgende uitdagingen aan te kunnen. Dat is trouwens ook de reden waarom veel mensen graag in hun wellness spa aan hun dag beginnen. Wellness en sauna hebben als effect dat uw lichaam als het ware wordt schoongespoeld. Afvalstoffen worden afgevoerd, vochtreserves worden ververst en je krijgt een flinke dosis verse energie. Daarnaast krijg je ook mentaal een fikse opkikker, onder meer omdat het natuurlijke feelgood-stofje endorfine wordt aangemaakt. Laat de dag maar komen; je bent er klaar voor!

De voordelen van een eigen spa

Heerlijk genieten van een privé wellness is een luxe die steeds meer mensen zich willen én kunnen veroorloven. Puur wellness betekent ‘je goed voelen’; het is een manier van leven, waarbij je jezelf de aandacht geeft die nodig is. Stap even uit de stresswereld en geniet van een buitengewoon gevoel in je eigen huis. Gervi helpt je bij de creatie van deze luxe in je eigen huis.

Bij ons vind je alleen exclusive wellness artikelen van hoogwaardige kwaliteit en exclusieve merken. Gervi bood nu al ruim 30 jaar geleden de eerste jacuzzi’s voor thuisgebruik in Vlaanderen aan en heeft vandaag de dag alles in huis om u een totaalconcept in luxe welness te kunnen bieden. Onze wellness experts helpen je vanaf de eerste ideeën tot de effectieve realisatie en begeleiden je, indien je dat wenst, ook bij elke stap van het proces om je wellness privé zó te maken, zodat het jouw stoutste dromen overtreft. Neem gerust contact met ons op, download de brochures voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag bij de creatie van jouw eigen plek om even helemaal tot rust te komen.

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen