gervi_logo_zwart_zoomed

Over Gervi

Ga je een jacuzzi, sauna, infraroodcabine of tuinmeubilair kopen? Gervi geeft je graag advies. Lifestyle oplossingen kopen kan een tijdrovende bezigheid worden als je er onvoorbereid aan start.

Gervi, het prille begin…

In 1985 opende Gervi zijn deuren op de Nijverheidslaan in Maasmechelen. De focus lag bij wellness-artikelen zoals spa’s en sauna’s. Je thuis zorgeloos laten genieten van deugddoende wellness… Dat werd ons doel!

In 1998 werd het bedrijf overgenomen en uitgebouwd door Rony Nijs, vader van huidig zaakvoerder Marjolein Nijs. Gervi biedt met merken zoals KLAFS (sauna), HotSpring (spa) en Infraworld (infraroodcabines) een exclusief wellness-aanbod dat de laatste jaren geleidelijk aan werd uitgebreid naar fitness (Technogym), infraroodcabines, swimspa’s (Endless Pools), tuinmeubilair (DEDON) en bbq’s.

Een team van +/- 50 medewerkers, verspreid over 8 toonzalen in Vlaanderen, staat vandaag garant voor het ultieme advies over Lifestyle, Wellness, en Outdoor Living oplossingen.

Vaste leveranciers

Vanaf het begin koos Gervi bewust en selectief voor bekende wellnessmerken. In 1985 bracht Gervi de eerste HotSpring Spa naar België en pionierde zo op de Belgische markt. Op dat moment was het idee om een bad in de tuin te hebben nog heel nieuw. Daarom legde Gervi een tuin aan met baden om klanten de mogelijkheid te bieden de spa’s te ontdekken en te testen. Het exclusieve wellness aanbod was compleet met de Duitse sauna’s en stoombaden van KLAFS.

De voorbije jaren werd het aanbod geleidelijk aan uitgebouwd met fitness (Technogym), infraroodcabines (Infraworld), swimspa’s (Riptide), tuinmeubilair (DEDON) en BBQ’s. Elk nieuw merk en product werd door het Gervi team onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitstest.

Van 1 naar 6 Gervi vestigingen

In 2006 verhuisde Gervi voor de 2de keer in zijn bestaan. Dit maal naar de huidige locatie langs de Rijksweg in Maasmechelen. De nieuwe showroom, met grote test tuin, was uniek in zijn soort en is tot op de dag van vandaag één van de mooiste, meest inspirerende wellness-winkels in België.

In 2000 opende Gervi Leuven, de 2de Gervi winkel, zijn deuren op de Aarschotsesteenweg in Wilsele. Gervi Hasselt ging van start in 2010. In 2012 verhuisde Gervi Leuven naar een gloednieuwe winkel, enkele kilometers verderop. In januari 2013 was de 4de Gervi winkel in Sint-Martens-Latem een feit. In juni 2018 is er een nieuwe showroom geopend in Gistel en in september 2018 in Antwerpen, daarmee heeft Gervi zich op de kaart gezet in elke Vlaamse Provincie. Met 6 winkels, een team van +/- 40 medewerkers, 30 jaar ervaring én nog steeds dezelfde en gekende merken zoals HotSpring, Infraworld, en KLAFS, staat Gervi bekend als dé wellness specialist bij uitstek.

Outdoor herontdekken...

In 2019 heeft Gervi officieel haar 7de showroom in Maasmechelen geopend, Gervi Outdoor. Deze nieuwe showroom richt zich op mensen die hun buitencomfort een stevige boost willen geven. Je kan hier terecht voor luxetuinmeubilair en -accessoires van topmerken zoals Flexform, Kettal, Roda, Dedon, en veel meer. Daarnaast kan je 3 verschillende swimspa’s testen in de ruime belevingstuin.

Shop-in-Shop

Begin 2023 opende Gervi met veel trots een achtste toonzaal: een Shop-in-Shop concept in Villa Romana te Eupen.
Ook hier ligt de focus op Wellness oplossingen zoals HotSpring spas, infraroodcabines en sauna’s. Ondanks de beperkte ruimte zijn we er in geslaagd een maximaal aan Lifestyle oplossingen te presenteren voor bezoekers. Met Eupen erbij is Gervi optimaal verspreid vertegenwoordigd over gans Vlaanderen. Kom zeker als je in de buurt bent van de Oostkantons onze Shop-in-Shop en de rest van Villa Romana ontdekken!

Gervi in de toekomst

Ook in de toekomst blijft jouw tevredenheid onze grootste prioriteit. Daarvoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en onze showrooms continu vernieuwd. Ook ons productenaanbod zal blijvend evolueren om jou steeds de nieuwste snufjes op vlak van wellness thuis te kunnen bieden.

Explore
Your
Lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen