gervi_logo_zwart_zoomed

7 Wellnessrituelen

Maak kennis met 7 unieke wellness rituelen voor jouw sauna, infrarood- of stoomcabine.

zeven wellnessrituelen visual

7 unieke wellness rituelen

Finland – Dit sauna ritueel heeft een intensief karakter, maar na afloop volgt dan ook de beloning; een ongeëvenaarde relaxatie… van zowel body als mind.

Zout – Het inademen van lucht verrijkt met kleine zoutpartikels heeft een onschatbare waarde voor jouw gezondheid.

Detox – Door de warmte openen jouw poriën zich en ga je transpireren (net zoals bij een stevige sportinspanning). Op deze manier ontdoet je lichaam zich van afvalstoffen en wordt het van binnenuit grondig gereinigd.

Relax – Van tijd tot tijd is het noodzakelijk om alle externe stimulans en afleiding achter je te laten en bewust tijd te maken voor rust en ontspanning. Zo is wellness niet alleen een detox voor je lichaam, maar ook voor je geest.

Energy – Dit ritueel is geschikt voor bij de start van je dag en/of vóór het uitvoeren van een belangrijke opdracht… Het maakt je niet slaperig, maar geeft je net de kick om te starten (die koffie heb je niet meer nodig…).

Kids – Wellness verhoogt hun weerstand (waardoor ze minder vatbaar zijn voor griepjes, verkoudheden). Maar ook vinden ze het leuk om samen met hun ouders wellness te ervaren en samen tijd door te brengen, zonder afleiding van buitenaf. Bovendien leren ze hoe fijn het soms ook kan zijn om tot rust te komen.

Sleep – Je hebt moeite met inslapen of tot rust komen ’s avonds? Je blijft maar piekeren éénmaal in bed? Wellness kan ervoor zorgen dat je terug zorgeloos inslaapt. Dit ritueel is eerder rustig (geen extreme temperaturen). Je kan tijdens de sessie een magazine of boek lezen om je gedachten te verzetten. Neem na afloop een lauwe douche.

Wil je graag het boekje “7 wellness rituelen voor uw sauna, infrarood- of stoomcabine” ontvangen in digitaal formaat? Klik dan hieronder en download het E-book.

visuals wellnessrituelen

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen