gervi_logo_zwart_zoomed
Kettal - logo

Ontdek Kettal: een merk van design en duurzaamheid

Kettal staat synoniem voor de ultieme combinatie van design, innovatie en duurzaamheid in buitenmeubilair. Sinds 1964 ontwerpt en produceert dit Spaanse topmerk tuinmeubelen die elke buitenruimte transformeren in een oase van comfort en stijl. Met een diepgewortelde focus op het gebruik van hoogwaardige en ecologisch verantwoorde materialen, biedt Kettal een breed scala aan meubelcollecties die moeiteloos balanceren tussen functionaliteit en esthetische perfectie. Van elegante zitgroepen tot stijlvolle eettafels en loungestoelen, Kettal maakt van jouw tuin of terras een verlengstuk van je interieur.

Van aluminium innovaties tot design iconen

Kettal werd opgericht in het zonovergoten Barcelona, heeft de wereld van buitenmeubilair revolutionair veranderd. Begonnen met innovatieve aluminium kampeermaterialen, evolueerde Kettal snel naar het creëren van luxe tuinmeubelen die functionaliteit en design perfect combineren. Hun aanhoudende succes is gebaseerd op een compromisloze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en esthetische excellentie, waardoor Kettal een vooraanstaande naam is geworden in luxe buitenruimtes.

Kettal’s reis van functionele kampeermaterialen naar stijlvolle tuinmeubelen benadrukt één van hun mooiste kernwaardes: innovatie. Hun assortiment, dat rijk is aan diversiteit en esthetiek, toont een diepe waardering voor duurzame materialen en productieprocessen, waarbij gerecyclede materialen vaak worden gebruikt. Kettal staat bekend om hun exclusieve stoffencollectie, volledig in Europa geproduceerd, wat hun aanbod nog unieker maakt in de markt.

Gervi en Kettal: een luxueuze buitenervaring

Bij Gervi zijn we trots op onze samenwerking met Kettal, een merk dat ons aanbod van buitenmeubilair naar een hoger niveau tilt. Kettal vormt een aanzienlijk deel van ons outdoor assortiment, geliefd bij klanten die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid. Hun designs, gecreëerd in samenwerking met ‘s werelds beste ontwerpers, brengen stijl en functionaliteit samen, waardoor elke buitenruimte wordt omgevormd tot een stijlvol toevluchtsoord.

Kernproductlijnen van Kettal

Kettal staat bekend om zijn brede assortiment aan producten, waaronder stoelen, tafels, ligbedden, accessoires en paviljoenen.
Enkele voorbeelden van bekende  collecties zijn:

Bitta: Ontworpen door Rodolfo Dordoni, kenmerkt deze lijn zich door zijn mix van comfortabele kussens en weerbestendige touwen
Maia: Patricia Urquiola’s ontwerp dat elegantie en lichtheid uitstraalt door het gebruik van moderne materialen en traditionele weeftechnieken
Park Life: Ontworpen door Jasper Morrison, biedt deze collectie eenvoud en functionaliteit, wat resulteert in een veelzijdig en duurzaam product

Elke collectie heeft zijn eigen verhaal en benadering, maar wat ze gemeen hebben is de Kettal’s belofte van kwaliteit en duurzaamheid.

Kettal - Tuinmeubelen -Gervi

Een visie naar de toekomst

Kettal’s toewijding aan het milieu en hun gebruik van ecologisch verantwoorde materialen weerspiegelen een gedeelde visie met Gervi: de toekomst van buitenmeubilair is groen. Hun inzet voor duurzaamheid en de ontwikkeling van innovatieve buitenruimtes inspireren ons dagelijks, en we zijn enthousiast om onze klanten mee te nemen in deze keuze naar een duurzamere wereld.

Bij Gervi nodigen we je graag uit om de tijdloze collectie van Kettal te ontdekken. Laat je inspireren door de perfecte balans tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Bezoek onze outdoor showrooms en maak van je buitenruimte een verlengstuk van je interieur met Kettal, waar elk meubelstuk een verhaal vertelt van innovatie en stijl.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen