gervi_logo_zwart_zoomed

Zwemspa

Swimspa, zwemspa –twee verschillende termen voor hetzelfde voorwerp: een jacuzzi waar je ook nog eens in kan zwemmen.

Swimspa

Swimspa, zwemspa –twee verschillende termen voor hetzelfde voorwerp: een jacuzzi waar je ook nog eens in kan zwemmen. Deze luxueuze ervaring zorgt ervoor dat je geheel tot rust kunt komen en een pauze kunt nemen van uw dagelijkse, hectische leven. En wanneer je jouw luxe zwemspa voor thuis aanschaft, beleef je deze unieke ervaring ook nog eens in jouw eigen achtertuin! Bij Gervi.be helpen we je graag bij de aanschaf van je eigen swim spa. Wij snappen namelijk dat je het uiterste uit deze ervaring wil behalen. Daarom heb je bij ons keuze uit een uitgebreid assortiment swimspa’s. Onze zwemspas zijn namelijk in diverse soorten en modellen beschikbaar, met uiteenlopende mogelijkheden. Je kan bij ons terecht voor een échte, sportieve swimming spa in je achtertuin, maar ook voor een prachtig swim spa design om jouw leefomgeving extra uitstraling te geven. Lees en kijk gerust verder voor meer informatie over onze swimspa’s.

Zwemspa prijs

Maar een zwemspa kopen, dat is toch prijzig? Klopt, maar dan heb je ook een unieke ervaring! Met een swimspa kan je namelijk tegelijkertijd genieten van warme massage-stromen en aan je conditie werken door een paar baantjes te zwemmen. Dat is de swimspa prijs dubbel en dik waard. Wanneer je op zoek bent naar zwemspa prijzen, is het belangrijk om te weten dat er drie verschillende soorten zwemspa’s zijn: zwemspa’s waarbij het zwem- en spagedeelte zich in hetzelfde watervolume bevinden, of zwemspa’s waarbij deze twee delen van elkaar afscheiden zijn met een wand. De derde soort swimspa zijn de trainingpools: deze zijn enkel bedoeld voor zwemtraining, met krachtige tegenstroom-jets. De swimspa prijzen zijn afhankelijk van het soort zwemspa dat je kiest. Daarnaast wordt de zwemspa prijs bepaald door de grootte, de accessoires en het model van je zwemspa. Wanneer je meer gerichte informatie wil over swimspa prijzen, kan je vrijblijvend contact opnemen met je dichtstbijzijnde Gervi showroom. Onze werknemers helpen je graag verder!

Collecties

Buitenspa

Een swimspa is haast onmisbaar in jouw outdoor spa. Een buiten spa in je tuin zorgt er namelijk voor dat je altijd thuis kunt genieten en relaxen, wanneer je dat maar wil! Daarnaast zorgt de unieke zwemoptie er voor dat je tegelijkertijd aan je conditie kunt werken! Wil je een buitenspa kopen? Dan staat Gervi je graag te woord over de mogelijkheden. Samen met jou kunnen we ervoor zorgen dat jouw spa tuin een perfecte, rustgevende omgeving wordt. Bij ons vind je altijd de juiste buitenspa te koop!

Spa kopen

Heb je de knoop doorgehakt? Wil je een spa kopen? Dan hoef je niet verder te kijken. Gervi heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van allerlei soorten spa’s. Wij hebben daarnaast ook altijd een uitgebreide selectie aan spa’s te koop staan. Hierdoor kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat je een thuisspa krijgt die precies bij jou, jouw wensen en jouw levensritme past, zodat je eindeloos kunt genieten van jouw eigen wellness aan huis !

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen