gervi_logo_zwart_zoomed
Chill-Tubs

Chill Tubs ijsbaden: de allerbeste kwaliteit in de markt

Chill Tubs is een Brits Wellness merk dat zich onderscheidt door zijn innovatieve ijsbaden, ontworpen voor gebruik in huiselijke omgevingen. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd dankzij de hoogwaardige kwaliteit en de unieke voordelen die hun producten bieden. Met een duidelijke focus op koudwatertherapie, biedt Chill Tubs een breed scala aan oplossingen die ideaal zijn voor atleten, gezondheidsbewuste individuen en iedereen die op zoek is naar effectieve manieren om hun welzijn te verbeteren.

De voordelen van koudwatertherapie

Een van de belangrijkste redenen waarom ijsbaden van Chill Tubs zo populair zijn, zijn de talrijke gezondheidsvoordelen van koudwatertherapie. Deze techniek helpt bij het verminderen van spierpijn, versnelt het herstel na fysieke inspanning en vermindert ontstekingen. Door de koude temperatuur worden de bloedvaten vernauwd, wat helpt bij het verwijderen van afvalstoffen uit de spieren. Bovendien verbetert het de bloedsomloop, wat essentieel is voor sneller herstel en het verminderen van de kans op blessures.

Chill Tubs' Innovatieve productontwerpen

Chill Tubs biedt drie hoofdmodellen aan die inspelen op verschillende behoeften en budgetten:

Chill Tubs Pro: Dit model is ideaal voor intensieve gebruikers en atleten. Het beschikt over geavanceerde functies zoals een ingebouwd ontsmettingsysteem, led-verlichting en een touchscreen bedieningspaneel met wifi-connectiviteit. Met een capaciteit van 700 liter en temperaturen die kunnen dalen tot 3 graden, is het perfect voor intensief gebruik.

Chill Tubs Lite: Dit model is geschikt voor mensen die de voordelen van koudwatertherapie willen ervaren zonder uitgebreide functies. De Chill Tubs Lite heeft een capaciteit van 400 liter en is gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal en aluminium. Het biedt dezelfde gezondheidsvoordelen als de Pro, maar tegen een lagere prijs.

Chill Tubs Original: Dit model combineert functionaliteit en stijl en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het biedt alle basisfuncties die nodig zijn voor effectieve koudwatertherapie. Met een capaciteit van 400 liter en temperaturen tot 3 graden, is het de beste keuze voor thuisgebruik.

Gebruiksgemak & Onderhoud

Chill Tubs ijsbaden zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en eenvoudig onderhoud. Het éénmalig opzetten van een Chill Tub is eenvoudig: vul de tub met een tuinslang, stel de gewenste temperatuur in via het bedieningspaneel en binnen enkele uren is het ijsbad klaar voor gebruik. Regelmatig onderhoud, zoals het vervangen van de filters en het controleren van de waterkwaliteit, zorgt ervoor dat de tub in optimale staat blijft. De ingebouwde filtratie- en ontsmettingssystemen helpen het water schoon en helder te houden. Door de lage temperatuur is er geen kans op bacterievorming.

Een ijsbad van Chill Tubs boost je immuunsysteem

Naast de fysieke voordelen, biedt koudwatertherapie in een ijsbad van Chill Tubs ook voordelen voor het immuunsysteem. Regelmatige blootstelling aan koude temperaturen kan de productie van lymfocyten en natuurlijke killercellen verhogen, die cruciaal zijn voor het bestrijden van ziekten en infecties. Veel gebruikers melden dat ze zich gezonder voelen en minder vaak ziek worden na regelmatig gebruik van een Chill Tub. Dit maakt Chill Tubs een waardevolle toevoeging aan elke wellnessroutine.

Chill Tubs combineert innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak om een superieure koudwatertherapie-ervaring te bieden. Of je nu een topsporter bent of gewoon op zoek bent naar manieren om je gezondheid en welzijn te verbeteren, Chill Tubs heeft een oplossing die aan je behoeften voldoet. Met een focus op de voordelen van koudwatertherapie, helpt Chill Tubs je om je grenzen te verleggen en je algehele welzijn te verbeteren.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen