gervi_logo_zwart_zoomed
Infraworld logo

Infraworld: Een reis door Innovatie & Welzijn

Achter elk bloeiend bedrijf schuilt een innovatieve geest, een visionair die niet alleen droomt van succes, maar het ook werkelijkheid maakt.

Voor Infraworld is deze geest Franz Zechmeister, een oprichter wiens ideeën de Europese markt hebben veroverd en een revolutie teweeg hebben gebracht in de Wellness industrie.

Infraworld: Van Sauna's tot trendsettende Infraroodcabines

In 1990 zag TPI het levenslicht, en met een focus op gezondheidsproducten begon het Oostenrijks bedrijf aan een reis die de normen voor wellnessproducten zou herdefiniëren. Het jaar 1999 markeerde een keerpunt met de ontwikkeling van de allereerste infraroodcabine door Franz Zechmeister zelf. Wat begon als een project in de garage, groeide al snel uit tot een trendsettend product op de Europese markt.

Een tijdlijn van Groei & Ontwikkeling

De groei van TPI met het merk Infraworld is een verhaal van voortdurende innovatie en toewijding. Van de bouw van een nieuw kantoorgebouw en magazijnen in 2006 tot de uitbreiding van het productassortiment met op maat gemaakte sauna’s in 2007, elke stap in de tijdlijn weerspiegelt het streven naar excellentie.

TrioSol-infraroodcabines in 2010 en de toevoeging van buitensauna’s in 2012 toonden aan dat Infraworld niet alleen evolueerde, maar ook anticipeerde op de behoeften van zijn groeiende klantenkring.

Gezondheid als Levensstijl

“We leven voor gezondheid” – een waarde die doordringt in het dagelijkse werk bij TPI. Deze toewijding komt tot uiting in de unieke sauna’s en infraroodcabines van Infraworld, die nu vertegenwoordigd zijn in vele Europese landen. Het bedrijf begrijpt dat gezondheid niet alleen een doel is, maar een voortdurende reis en een  levensstijl. Daarom blijft het zich inzetten voor de ontwikkeling van producten die innovatieve gezondheidsconcepten belichamen en die alle zintuigen aanspreken.

Kwaliteit, standaard cabines, en maatwerk: Het handelsmerk van Infraworld

Bij Infraworld gaat het niet alleen om producten; het gaat om een levensstijl van welzijn. De sauna’s en infraroodcabines worden met zorg en vakmanschap vervaardigd in de EU, met een aanzienlijk deel van de productie die rechtstreeks in Duitsland plaatsvindt. Deze keuze voor kwaliteit, standaard cabines en maatwerk weerspiegelt de diepgewortelde overtuiging dat gezond leven hand in hand gaat met het bieden van toegevoegde waarde aan klanten.

In de Wellness industrie staat TPI met het merk Infraworld vandaag bekend als een pionier, een bedrijf dat niet alleen producten verkoopt, maar ook een verhaal vertelt van continue groei, innovatie en toewijding aan welzijn. Welkom in de wereld van Infraworld, waar elk product een stap is op de reis naar een gezonder, comfortabeler leven.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen