gervi_logo_zwart_zoomed
Technogym logo

Het ontstaan van Technogym

Technogym werd opgericht in 1983 door Nerio Alessandri. Als een jonge en gepassioneerde ontwerper zag hij een kans in de markt voor fitnessapparatuur. Vanuit zijn garage in Cesena, Italië, begon hij met het ontwerpen en produceren van de eerste fitnessmachines. Wat Technogym onderscheidde van andere fabrikanten, was Alessandri’s visie op wellness. Hij geloofde dat fitness niet alleen een manier is om gezond te blijven, maar ook een lifestyle die de kwaliteit van leven verbetert.

Technogym groeide snel dankzij deze filosofie en hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Vandaag de dag is Technogym een wereldwijd erkend merk, bekend om zijn hoogwaardige fitnessapparatuur en uitgebreide wellnessoplossingen. Van homegyms tot commerciële sportscholen, Technogym biedt producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van design, technologie en gebruiksgemak.

Technogym: De juiste keuze voor jouw Homegym

Als je op zoek bent naar de allerbeste fitnessapparatuur voor je homegym, is Technogym de ideale keuze. Hun producten zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, Technogym biedt apparatuur en diensten die je helpen om je fitnessdoelen te bereiken.

Met hun uitgebreide assortiment aan cardio- en krachtapparatuur, evenals hun innovatieve digitale oplossingen, biedt Technogym alles wat je nodig hebt voor een complete fitnesservaring thuis. Bovendien, met hun focus op design en functionaliteit, zullen de apparaten naadloos in je interieur passen.

Kies voor Technogym en ervaar de voordelen van hoogwaardige fitnessapparatuur en uitgebreide wellnessoplossingen. Maak van jouw homegym een plek waar je graag tijd doorbrengt en werk aan een gezondere, fittere versie van jezelf.

Innovatieve Fitnessoplossingen

Een van de kernwaarden van Technogym is innovatie. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de meest geavanceerde fitnessapparatuur te creëren. Dit omvat niet alleen de machines zelf, maar ook de technologieën die ze ondersteunen. Bijvoorbeeld, Technogym was een van de eerste bedrijven die cloud-gebaseerde fitnessoplossingen introduceerde. Dit stelt gebruikers in staat om hun trainingsgegevens op te slaan en te analyseren, ongeacht waar ze zich bevinden.

De producten van Technogym variëren van cardio- en krachtapparatuur tot functionele trainingssystemen en accessoires. Elk product is ontworpen met de gebruiker in gedachten, met een focus op ergonomie, veiligheid en prestaties. Voor degenen die een homegym willen opzetten, biedt Technogym een breed scala aan apparatuur die zowel compact als stijlvol is. Hun apparaten zijn niet alleen functioneel, maar ook een aanvulling op het interieur van je huis.

Technogym en de Wellness Lifestyle

Technogym promoot een holistische benadering van gezondheid en fitness. Dit betekent dat ze niet alleen producten verkopen, maar ook complete wellnessoplossingen bieden. Dit omvat trainingsprogramma’s, voedingsadvies en mentale wellness. Hun filosofie is dat een gezond leven in balans moet zijn met fysieke activiteit, goede voeding en mentale rust.

Het bedrijf biedt ook digitale diensten aan. Slimme apps helpen gebruikers om hun fitnessdoelen te bereiken door gepersonaliseerde trainingsschema’s en voedingsadvies te bieden. Daarnaast kunnen gebruikers hun voortgang volgen en gemotiveerd blijven door de geïntegreerde sociale functies.

Technogym werkt ook samen met verschillende gezondheids- en fitnessprofessionals om ervoor te zorgen dat hun producten en diensten voldoen aan de hoogste normen. Dit maakt hen tot een vertrouwde partner voor zowel individuele gebruikers als commerciële instellingen.

Duurzaamheid en maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Technogym is zich terdege bewust van zijn impact op het milieu en streeft ernaar om duurzame praktijken te integreren in al zijn activiteiten. Dit begint bij het ontwerp en de productie van hun producten. Ze gebruiken hoofdzakelijk recyclebare materialen en energie-efficiënte processen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Daarnaast zet Technogym zich in voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het bedrijf ondersteunt verschillende initiatieven die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van gemeenschappen over de hele wereld. Bijvoorbeeld, het Let’s Move for a Better World programma moedigt mensen aan om fysiek actief te zijn en tegelijkertijd bij te dragen aan een goed doel. Voor elke verbrande calorie doneert Technogym aan educatieve en gezondheidsprojecten.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen