gervi_logo_zwart_zoomed

Gervi shop-in-shop Eupen

Op 1 februari opende de nieuwe Gervi shop-in-shop in Eupen. Gervi sloeg de handen in mekaar met Villa Romana en wist een stukje van de winkel helemaal om te toveren. Zo kan jij vanaf nu ook in Eupen terecht om helemaal ondergedompeld te worden in de wereld van de wellness. Marjolein Nijs, Managing Director bij Gervi beantwoordt hieronder alle vragen over het nieuwe concept!

Waarom Eupen, Marjolein Nijs? 

Marjolein: “Eupen was een regio waar Gervi nog niet vertegenwoordigd was. We hebben al verschillende locaties over heel België, maar die regio had geen enkele Gervi showroom in de buurt. En we merkten wel dat er nood was aan ons aanbod in die regio. Dat was een mooie opportuniteit!”

 

Gervi koos voor het shop-in-shop principe. Waarom?

Marjolein: “We vonden in Eupen niet alleen een regio die een groot potentieel voor ons bood, maar ook een partner die een gevestigde waarde is in die regio, Villa Romana. We delen dezelfde visie, we hebben beide kwaliteitsvolle producten en hun winkel is werkelijk een inspiratie voor iedereen die van kwaliteit en premium producten houdt. Ze hebben een groot aanbod, een enorm goede klantenzorg,… Kortom, we komen zó goed overeen. We delen exact hetzelfde cliënteel, waardoor we elkaar kunnen kruisbestuiven. Zij verkopen bijvoorbeeld prachtige outdoor meubelen en overkappingen, waarom daar dan geen hoogwaardige jacuzzi onder zetten? ;-)”

 

Heeft deze winkel dezelfde openingsuren als alle andere Gervi showrooms? 

Marjolein: “Geen enkele Gervi showroom heeft dezelfde openingsuren. We proberen onze winkel te openen naar de vraag van de regio. De shop-in-shop in Eupen is in theorie open wanneer Villa Romana open is.

Hét Gervi gezicht in de store in Eupen, Lucien, die is er altijd in het weekend. Kom je op een andere dag toevallig in onze store in Eupen en zou je graag gespecialiseerd advies willen? Dan kan je daar alle gegevens terugvinden om een afspraak te maken met Lucien! Idealiter maak je dus best je afspraak met Lucien op voorhand al, als je met een specifieke vraag naar onze Gervi winkel in Eupen gaat.”

 

Wat mogen we ons voorstellen bij die shop-in-shop? Wat kunnen mensen daar zien? 

Marjolein: “Je kan er de volledige Hotspring collectie – gevuld met water – gaan bezichtigen! Zowel de Hot Spot collectie, de Limelight collectie en ook de nieuwe Highlife collectie staan er te stralen!

En ook alle toebehoren die je maar kan bedenken; van trapjes tot onderhoudsproducten. Én, je kan zelfs enkele modellen testen! Dit gebeurt dan op afspraak, na de openingsuren van de winkel natuurlijk. Zo kan je in alle rust en privacy ontdekken welke Hotspring jou het meest ligt.”

 

Wat met de rest van het Gervi aanbod? 

Marjolein: “We hebben er bewust voor gekozen om maar een stukje van ons aanbod, namelijk de volledige Hotspring collectie, tentoon te stellen in de shop-in-shop in Eupen. De match met de locatie was té goed om naar een andere locatie op zoek te gaan, maar daardoor zijn we iets beperkter in ruimte. Dan kiezen we liever voor één aspect volledig open te trekken, dan van alles maar hele kleine stukjes te kunnen presenteren. Natuurlijk legt onze specialist Lucien jou met heel veel enthousiasme alles uit over ons volledige aanbod!”

 

Bezoek onze shop-in-shop in Villa Romana te Eupen elke weekdag (behalve maandag) van 10 tot 18u ter inspiratie en elke weekenddag van 10-18u met onze specialist Lucien ter plaatse!
Wil je zeker zijn van Lucien zijn tijd in het weekend? Maak dan alvast een afspraak via lucien.hendriks@gervi.be of via +32 475 76 14 26.

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen