gervi_logo_zwart_zoomed

Black Weeks bij Gervi

Het is weer de tijd van het jaar waarin winkels hun kortingen en deals uit de hoed toveren, en ook Gervi is geen uitzondering. Van 9 tot 27 november biedt Gervi sensationele kortingen op een gelimiteerde stocklijst van luxueuze HotSpring baden (2022 modellen), waardoor jij als wellnessliefhebber de kans krijgt om te genieten van een premium spa-ervaring thuis aan een uitzonderlijke prijs. Laten we eens kijken naar een selectie enkele opmerkelijke kortingen!

Gervi - - Black Weeks bij Gervi

Prachtige kortingen zoals je ziet!

Maar dit is echter slechts een greep uit 15 HotSpring spa types uit de Highlife, Limelight en Hot Spot collectie welke beschikbaar zijn. In onze toonzalen helpt Team Gervi graag om samen te bekijken welk bad aansluit bij jouw specifieke verwachtingen en vragen.

En voor baden uit de Highlife of Limelight Black Friday selectie (bv SOVEREIGN of de VANGUARD) voegt Gervi een extra vleugje luxe toe! Bij aankoop van deze topklasse spa’s ontvang je gratis het FreshWater System, waardoor je niet alleen geniet van de ultieme ontspanning maar ook van helder water.

Dus, als je ooit hebt overwogen om je thuisomgeving te transformeren in een oase van ontspanning en welzijn, is dit het moment. Mis deze kans niet om luxe binnen handbereik te brengen en het dagelijkse leven te transformeren in een wellnessavontuur. Alle info in een van onze showrooms!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen