gervi_logo_zwart_zoomed

Wellness in Oost-Vlaanderen

Tover je huis om tot een spa en beleef nu oprechte wellness in Oost-Vlaanderen. Wat is er nu fijner dan lekker plonzen en ontspannen in een jacuzzi of sauna, zonder dat je je hoeft te irriteren aan de drukte in een kuuroord? 

Wellness in Oost-Vlaanderen, speciaal voor jou

Tover je huis om tot een spa en beleef nu oprechte wellness in Oost-Vlaanderen. Het aanschaffen van een jacuzzi of sauna is de uitgelezen manier om stress gerelateerde klachten te verminderen. Vaak slaap je na een bezoekje aan je eigen jacuzzi of sauna een stuk beter en worden de herstelprocessen in je lichaam bevorderd. Bovendien, wat is er nu fijner dan lekker plonzen en ontspannen in een jacuzzi of sauna, zonder dat je je hoeft te irriteren aan de drukte in een kuuroord? 

Met je eigen infraroodcabine, kan je simpelweg 24 uur per dag beschikken over je eigen spa in Oost-Vlaanderen en twaalf maanden in het jaar relaxen in je eigen badkamer of tuin.

Ontspannen in jouw sauna

Het is heerlijk om een avondje voor jezelf te houden, zonder dat je gestoord wordt. Met een nieuwe eigen sauna in Oost-Vlaanderen, beleef je zen momenten voortaan gewoon thuis. Heb je moeite met de hoge temperaturen in een gewone sauna? Misschien is een infraroodcabine of stoomcabine dan iets voor jou. Je kan door de verschillende mogelijkheden op het gebied van spa-producten tegenwoordig genieten van een prettige warmte in een cabine, zonder in te leveren op doeltreffendheid.

De functies van een jacuzzi

Een jacuzzi geeft een unieke invulling aan feestelijke gelegenheden en is tegelijkertijd je eigen persoonlijk ervaren masseur. De jet stralen, bruisende warmte en stuwkracht in een jacuzzi zorgen voor een rustgevend gevoel en gaan verscheidene lichamelijke klachten op een effectieve en eenvoudige wijze te lijf. Wil je een jacuzzi kopen in Oost-Vlaanderen, dan geniet je zelfs in je tuin het hele jaar door. In Scandinavië wordt de jacuzzi zelfs vaker gebruikt wanneer het buiten vriest.

Het contrast tussen de temperatuur buiten en de watertemperatuur in je jacuzzi zorgt niet alleen voor een heerlijke en speciale ervaring; het heeft ook een therapeutisch effect op uw lichaam.

Een jacuzzi of sauna van Gervi

Wil je de talloze en indrukwekkende mogelijkheden op het gebied van spa-artikelen zelf bij langs gaan en alles uitproberen en ontdekken? Kom langs en kijk rond in een van de vier showrooms van Gervi, laat je adviseren en geef daarna jouw perfecte invulling aan uw thuis-spa. Wil je tijdelijk genieten van een spa in huis, of weet je het nog niet helemaal zeker? Gervi geeft je ook de mogelijkheid om een jacuzzi of sauna uit te proberen of tijdelijk te huren. 

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen