gervi_logo_zwart_zoomed

Zelf jacuzzi maken

Zelf jacuzzi maken? Het internet staat vol met filmpjes en handleidingen waar handige harry’s hun eigen jacuzzi bouwen. 

Zelf jacuzzi maken

 Er zijn mensen die hun eigen jacuzzi maken ‘from scratch’ maar er zijn ook zelfbouwpakketten verkrijgbaar.

Zelf jacuzzi bouwen; hoe moeilijk is dat?

Het klinkt aantrekkelijk: even snel een jacuzzi zelf maken en genieten maar. Maar hoe moeilijk is dat eigenlijk? En wat heb je daarvoor nodig? Op het internet kan je beschrijvingen vinden voor het creëren van een hottub uit een wijnvat of met behulp van goedkope bouwmaterialen, die je in de meeste doe-het-zelf-zaken kan vinden. Wie echt handig is kan met beton en mozaïektegels aan de slag en de zelfbouw jacuzzi zelfs gedeeltelijk ingraven. Maar er bestaan ook complete zelfbouwpakketten met stap voor stap montagevoorschriften.

Eens de jacuzzi er staat, moet je hem natuurlijk wel nog vullen en moet het water verwarmd worden. Daarvoor kan je gebruik maken van een kachel, of zelf een vuurtje stoken in een oud petroleumvat, zoals de jeugdbeweging nog wel eens doet. Wanneer het de bedoeling is om de zelfgemaakte jacuzzi of hottub een tijdlang gevuld in de tuin te laten staan, zijn chloortabletten essentieel om de kwaliteit van het water geschikt te houden. Aanvullend nog een filtersysteem in je jacuzzi bouwen is nog beter. Bij de meeste doe-het-zelf jacuzzi’s blijft het bij een tub gevuld met warm water. Maar wie dat echt wil, kan zelf een jacuzzi maken compleet met jetstreams!

Jacuzzi’s bij Gervi

Ben je niet zo handig of wil je gewoon kunnen genieten van topkwaliteit en topservice in plaats van zelf een tijdelijke houtje-touwtje jacuzzi te bouwen? Kom dan eens naar één van de showrooms van Gervi in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent en bekijk er de vele mogelijkheden. Bij ons vind je zowel de zogeheten ‘fun jacuzzi’s’ als de luxe jacuzzi’s, die je de allerbeste massage-ervaring bieden.

Wij zijn al sinds 1985 verdeler van het gerenommeerde merk HotSpring Spa. Dit merk is befaamd om het diverse aanbod, de goede kwaliteit én de duurzaamheid. Dankzij het gepatenteerde SmartJet systeem verbruikt de jacuzzi enkel de stroom die echt nodig is en dankzij het unieke Energy Smart systeem wordt het energieverbruik verlaagd zodat je je niet aan hoge energierekeningen moet verwachten. Wij komen ook je jacuzzi plaatsen en installeren. Bij Gervi vind je jacuzzi’s in alle prijsklassen. Wil je er zo voordelig mogelijk uit zijn? Kijk dan zeker ook eens naar de jacuzzi aanbiedingen en de tweedehands jacuzzi’s in onze webshop!

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen