gervi_logo_zwart_zoomed

Tweedehands jacuzzi

Bij Gervi vind je regelmatig een tweedehands jacuzzi te koop. Uiteraard kan je bij ons altijd rekenen op optimale kwaliteit en service voor een jacuzzi, óók wanneer je een 2dehands jacuzzi bij ons aankoopt!

Tweedehands jacuzzi

Verlang je naar een eigen jacuzzi in de tuin, op je terras of in huis? Maar weet je niet helemaal of het écht iets voor jou is of vind je het voorlopig nog een te grote investering om je eigen privé jacuzzi nieuw te kopen? Waarom dan geen tweedehands jacuzzi kopen? Bij Gervi vind je regelmatig een tweedehands jacuzzi te koop. Uiteraard kan je bij ons altijd rekenen op optimale kwaliteit en service voor een jacuzzi, óók wanneer je een 2dehands jacuzzi bij ons aankoopt!

2dehands jacuzzi kopen: waar moet je op letten?

Tussen de zoekertjes in de krant of online zie je regelmatig een 2dehands jacuzzi staan. Maar als je bij particulieren een 2ehands jacuzzi gaat kopen, kan je er dan wel zeker van zijn dat je kwaliteit koopt en dat er geen (verborgen) gebreken zijn in de jacuzzi? Wanneer een jacuzzi gebruikt is, hoe kan je er dan zeker van zijn dan de jacuzzi pomp nog goed werkt en of de verbruikskosten van de jacuzzi niet de pan uit rijzen omdat het een energieverslindend model betreft? En wat weet je over de uitvoering, de leeftijd, het merk,… van de jacuzzi?

Jacuzzi kopen tweedehands bij Gervi

Wil je zelf op een zo voordelig mogelijke manier ervaren hoe ontspannend het is om je eigen jacuzzi te hebben en zoek je een jacuzzi te koop tweedehands? Ten aanzien van de nieuwprijs, betaal je voor een occasie jacuzzi uiteraard heel wat minder. Maar het blijft hoe dan ook toch een flinke investering en je wilt terecht waar voor uw geld. Bij Gervi kan je daarvan op aan als u een jacuzzi 2dehands koopt.

Wij hebben wel eens klanten die toe zijn aan een nieuwere, uitgebreidere, meer luxueuze of grotere jacuzzi en daardoor hun gebruikte jacuzzi bij ons inruilen voor een nieuwe jacuzzi. Vooraleer wij op onze beurt de tweedehands jacuzzi te koop aanbieden, controleren wij hem uitvoerig en taxeren we de inruilwaarde. Wij kijken daarbij naar de uitvoering, de leeftijd, de hygiëne, de algemene en technische staat van de jacuzzi. Bij ons kan je dus zonder zorgen een goede, mooie en in prima staat verkerende jacuzzi tweedehands aankopen. Kom gerust eens naar de showroom of bezoek regelmatig onze website om het actuele aanbod tweedehands jacuzzi’s te zien.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen