gervi_logo_zwart_zoomed

Wellness in Genk

Het idee van een spa is dat je tot rust kunt komen en in de watten wordt gelegd. Je kunt daarom het best in uw eigen privé-omgeving genieten van wellness in Genk. 

Verwelkom wellness in Genk

Met een jacuzziinfraroodcabine of sauna in Genk, kan je jouw dag beginnen of eindigen met een rustmomentje voor jezelf, zo lang als je dat wilt. 

Een stoombad of sauna in Genk

De mogelijkheden in wellness-land zijn eindeloos en het is daarom goed om na te denken over wat voor invulling je wil geven aan je thuis-spa in Genk. Heb je buiten nog plek over in j teuin, of is er misschien een plek in de badkamer waar je jezelf al wel in een infraroodcabine of stoombad ziet zitten?  De aanschaf van een sauna of jacuzzi in Genk kan een flinke investering zijn. Je kan natuurlijk voor een standaard uitvoering gaan in verschillende gewenste maten. Wil je net even iets anders? Dan kan je ook je eigen sauna ontwerpen en samenstellen. De prijzen van wellness-producten variëren sterk en zo is er alleen al een scala aan standaard sauna’s te koop voor verschillende budgetten.

Ook is het mogelijk om outlet producten te kopen, wanneer je iets minder te besteden hebt en toch ook graag wilt genieten van de luxe en voordelen van een spa in of aan huis. Naast design is een belangrijk aandachtspunt de isolatie en kwaliteit van de materialen. Wanneer je bijvoorbeeld op het internet een sauna te koop in Genk ziet voor een lage prijs, dan kan je te maken hebben met een sauna die slecht geïsoleerd is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij sauna’s zonder dampscherm of een gebrek aan isolatie tussen de planken. Dit geldt ook voor de kachel, die afgestemd dient te zijn op de grootte van de sauna. 

Tijd voor jouw spa in Genk

Gervi brengt al sinds 1985 wellness-artikelen op de Belgische markt. Wij kunnen je daarom uitstekend verder helpen met al je vragen en wensen omtrent spa en wellness. Daar blijft het niet bij; wil je liever op een actievere manier gezond blijven? Gervi is niet alleen specialist op het gebied van sauna’s, infraroodcabines en jacuzzi’s, maar kan ook van betekenis zijn als het gaat om nieuwe fitnesstoestellen in Genk. Deze installeren en werken wij vervolgens af bij jou thuis, zodat je helemaal klaar bent om te genieten. Download vandaag nog de gratis brochure! Als je graag wat persoonlijk advies hebt over de aankoop van een sauna of jacuzzi in Genk kan je bij ons terecht in een van onze showrooms in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen