gervi_logo_zwart_zoomed

Whirlpool

In een whirlpool bubbelbad kan je heerlijk ontspannen loungen in ergonomische (lig)stoelen en tegelijkertijd genieten van weldadige warmte én een heerlijke massage. Dit is niet alleen super ontspannend, maar het doet ook wonderen voor je lichamelijke gezondheid. Geen wonder dat steeds meer mensen overwegen om hun eigen whirlpool te kopen.

Whirlpool

De naam ‘whirlpool’ is eigenlijk afkomstig van de wirlpool jets die krachtige waterstralen in het bad pompen en hierdoor waterkolkjes (‘whirlpools’) doen ontstaan. In die zin is een whirlpool bad eigenlijk niets anders dan een ander woord voor bubbelbad of een jacuzzi.

Voordelen van een whirlpool bad

De massagejets zijn één van de belangrijkste kenmerken van een whirpool bad. Zij zijn verantwoordelijk voor de hydromassage, die je spieren doet ontspannen, je bloedsomloop stimuleert en pijn aan spieren of gewrichten verlicht. Afvalstoffen, zoals (melk-)zuren worden namelijk sneller afgevoerd waardoor de pijn minder wordt. Mensen met artritis of reuma hebben daarom zeker baat bij regelmatige whirlpool baden. Ook wie last heeft van haarvatvernauwingen, hoge bloeddruk, spataderen of cellulitis zal de voordelen merken van een frequent gebruik van het whirlpool bad. 

Het aantal jets, de positionering ervan en de variatie in jets bepalen mede de kwaliteit en de prijs van een whirlpoolbad. Sommige whirlpools baden zijn naast het hydromassagesysteem ook nog voorzien van een luchtsysteem. Luchtjets op de bodem van het bad doen soms honderden kleine bubbels ontstaan, die een heerlijk ontspannen gevoel geven en voor een effectieve lymfedrainage zorgen.

Whirlpool buiten of binnen?

Wil je een whirlpool bad kopen, dan heb je allereerst de keuze tussen een bad met whirlpool voor in uw badkamer / indoor spa whirlpool of een whirlpool in de tuin. Bij Gervi ben je voor zowel een indoor als een outdoor bubbelbad whirlpool aan het juiste adres. Als specialist in wellness kunnen wij jou adviseren en begeleiden bij de creatie van je eigen privé wellness oord binnen of in je tuin. 

Daarnaast kan je bij ons ook rekenen op een excellente dienst na verkoop. Wij hebben diverse whirlpool onderdelen op voorraad, zodat we in snel en vakkundig whirlpool onderhoud kunnen voorzien. Ben je zelf vrij handig? Dan hoef je het onderhoud van de whirlpool niet eens uit te besteden. Als onderdelen aan vervanging toe zijn, kan je deze bij ons eenvoudig in de winkel of online bestellen! 

Whirlpool bad kopen

Of je nu wacht op een voordelige whirlpool aanbieding, of niet… het kopen van een whirlpool bad 2 persoons (of voor meerdere personen) is toch altijd een investering. Tenminste toch wanneer je gaat voor kwaliteit; online kan je een tijdelijke opblaasbare whirlpool al vanaf enkele honderden euro’s op de kop tikken. Laat je echter niet om de tuin leiden. Vaak is bij dergelijke baden de motor minder krachtig en zijn er veel minder jets. Opblaasbare bubbelbaden zijn ook minder goed geïsoleerd dan de échte whirlpool baden, zodat het energieverbruik flink kan oplopen. 
 
Vind je het ook zo’n aantrekkelijk vooruitzicht om waar en wanneer het je uitkomt te kunnen genieten van jouw eigen privé whirlpool? Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Gervi! Met ruim 30 jaar aan ervaring op het vlak van jacuzzi’s, kunnen we je volkomen eerlijk en professioneel adviseren. Zo hoeft de duurste whirlpool uit ons ruime assortiment zeker en vast niet per se het bubbelbad te zijn dat echt bij jou past. Wanneer je vooral ontspannen wilt kunnen genieten van warm water en minder belang hecht aan de kracht van de hydromassage door de whirlpool waterjets, dan kan een goedkopere whirlpool 2 persoons, zonder al te veel toeters en bellen, al volstaan. Is de hydromassage functie voor jou vooral van belang, dan zal je bereid moeten zijn meer te betalen.
 
Wil je vooraf zeker zijn of een eigen whirlpool de investering echt waard is? Je kan bij Gervi ook een whirlpool huren. We merken wel dat eens onze klanten de voordelen van een eigen massagebad ontdekken, al snel tot kopen over willen gaan. 

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen