gervi_logo_zwart_zoomed

Bubbelbad

Voor veel mensen staat een bubbelbad of jacuzzi synoniem met genieten. Heerlijk in het warme water kunnen vertoeven en tegelijkertijd die stevige waterstralen tegen je aan voelen… dit is op en top ontspannen! 

Bubbelbad

Het is bewezen dat regelmatig een bubbelbad nemen positief is voor je lichamelijke gezondheid. Het warme water vermindert de druk op je spieren en gewrichten en stimuleert je bloedsomloop. Dit maakt een bubbelbad ook ideaal voor wie aan reuma of artritis lijdt of pijn aan de ledematen heeft. 

Bubbelbad kopen bij Gervi

Bubbelbaden zijn populair. Zo wordt ook steeds vaker een opblaasbaar bubbelbad gekocht, als ‘instapmodel’ om te ervaren hoe leuk het is om een eigen bubbelbad te hebben. Een opblaas bubbelbad kan je al vrij goedkoop aankopen; al heb je met de goedkoopste types natuurlijk niet die bubbelervaring die je met een écht vrijstaand bubbelbad krijgt. Daarvoor is het aantal jetstreams meestal te laag. Toch kan je ook al eens een wat duurder bubbelbad opblaasbaar ‘met wel 130 bubbel jets’ te koop vinden, maar let er dan op wat de kwaliteit van de motor is. Als de motor weinig kracht heeft, dan zal je ook met 130 jets weinig bubbels hebben om in je opblaasbaar rond bubbelbad van te genieten.
Wil je graag een bubbelbad kopen waarin je niet alleen heerlijk kan ontspannen maar ook echt de weldadige kracht van water voor je lichaam kan ervaren? Win dan eerst en vooral advies in bij Gervi. Je weet bij deze specialist in wellness en spa of een bubbelbad iets voor jou is en waar je op moet letten bij het maken van je keuze. Bij Gervi kan je niet alleen terecht voor een uitgebreid aanbod aan bubbelbaden, maar mag je rekenen op deskundigheid en ervaring. Gervi bracht immers al in 1985 de allereerste bubbelbaden voor thuisgebruik naar Vlaanderen. Wie een bubbelbad te koop zoekt, is bij ons dan ook in goede handen! 
 
Wil je een bubbelbad binnen in huis of eentje in je tuin? In ons hoogwaardige aanbod bubbelbaden vindt je zeker en vast een geschikt exemplaar. Download onze brochure voor meer informatie of vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Of nog beter, kom eens langs in één van onze showrooms in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent en test het bubbelbad van je dromen vrijblijvend uit!

Bubbelbad prijs

Er bestaan grote verschillen in bubbelbaden prijzen. Zo spelen de kwaliteit en dichtheid van de isolatie en de kwaliteit, hoeveelheid en capaciteit van de filters een belangrijke rol bij de prijs bubbelbad. Last but not least is ook het aantal en type jets van belang bij de prijsbepaling. Wanneer je echt een hydromassage ervaring wenst, dan zal je voor een bubbelbad meer moeten neertellen dan wanneer je eigenlijk alleen maar wilt genieten van lichtjes opborrelend warm water. 

Natuurlijk speelt ook de grootte van de jacuzzi een rol in de prijs. Voor een 2 persoons bubbelbad betaal je uiteraard minder dan een gelijkaardige whirlpool die aan 6 of 7 volwassenen plaats biedt. Wilt je een bubbelbad 2 persoons van topkwaliteit zo voordelig mogelijk kopen? Kijk dan regelmatig op onze website; wie weet vindt je wel een bubbelbad aanbieding die te goed is om te laten schieten! 

Onderhoud bubbelbad

Een optimaal onderhoud bubbelbad zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk van je bubbelbad zal kunnen genieten. Je bubbelbad schoonmaken hoort er natuurlijk bij. Maar er zijn ook bubbelbaden die uitgerust zijn met speciale reinigingsmethoden, zodat deze klus snel geklaard kan worden. Je kan bij Gervi.be ook online in de webshop onderhoudsproducten voor uw jacuzzi kopen, zodat jouw whirlpool hygiënisch en proper blijft. 

Vertoont je bubbelbad mankementen? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren; zelfs wanneer je jouw bubbelbad uitstekend onderhoudt. Maar geen nood. Bij Gervi kan je tevens terecht voor alle nodige onderdelen bubbelbad waarmee je zelf jouw bubbelbad maken kan. Laat je liever jouw bubbelbad maken door de experts van Gervi? Ook dat is zo geregeld! Met diverse bubbelbad onderdelen in stock kunnen we ervoor zorgen dat jouw jacuzzi zo snel mogelijk weer gerepareerd is. 

Bubbelbad buiten kopen bij Gervi

Ben je op zoek naar een bubbelbad voor in de tuin of eentje voor in je indoor spa? Bij Gervi kan je altijd terecht. Je hebt geen tuin of onvoldoende open ruimte in je tuin? Je kan ook bubbelbaden voor buiten op je terras, balkon of zelfs plat dak zetten. Een geschikte plaats voor je bubbelbad voor buiten is eentje waarin je ook in de wintermaanden beschut kan genieten van privacy. We raden je wel aan je bubbelbad tuin niet naast of onder een boom te plaatsen, want dan heb je meer onderhoud door de vallende bladeren.

De meeste mensen gebruiken hun bubbelbaden buiten. Van een buiten bubbelbad kan je het hele jaar rond genieten, omdat de watertemperatuur meestal vast rond 38° Celcius ligt. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de therapeutische effecten het grootst zijn tijdens de koudere maanden. Wil je binnenkort ook genieten van je eigen bubbelbad in de tuin? Een buiten bubbelbad kopen doe je toch ook bij de specialist in wellness? Kom eens langs in één van de showrooms van Gervi in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent. 

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen