gervi_logo_zwart_zoomed

Buiten koken met de Indu +

Wil je buiten koken op een nieuwe manier beleven? Dat kan met de Indu+ outdoor cooking apparatuur die Gervi je biedt.

Buiten koken met de Indu +

Met de stijlvolle buitenkeukens tover je ingrediënten en recepten om in heerlijke gerechten waar je van kan genieten. De barbecues van Indu + staan voornamelijk bekend om hun hoge kwaliteit, grote flexibiliteit en een unieke modulariteit.

Telkens wordt getracht naar het bieden van meer kookmogelijkheden, zonder dat je inlevert op kwaliteit of veiligheid. Met een Indu + kan je dan ook niet alleen simpel barbecueën; de Indu plus geeft je alles wat je eigen keuken en meer. Wil je toch liever een basic elektrische barbecue, maar ben je wel geïnteresseerd in de hoge kwaliteit en uitstraling van de barbecues van Indu+? Voor alle wensen in één, of één sterke wens, kan je bij Indu + uitstekend terecht.

Keuzemogelijkheden

De opties die Indu + buitenkeukens je geven zijn bijna overweldigend. Daarbij is de keuze tussen de afdrukken op je vlees en specifieke smaak van de grillplaat, de zachtheid van de infraroodplaat of een fijn gerecht uit de wok dan ook geheel aan u.

En zelfs voor de Japanse versnaperingen kan je kiezen voor een inductieplaat voor Indu + outdoor cooking. Daar waar de elektrische buitenkeuken staat voor veilig buitenkeuken, komt de modulaire buitenkeuken je tegemoet op verschillende vlakken door de vooruitstrevende technologie en verschillende standaard bijgeleverde platen, die je telkens kunt vervangen.

Op deze wijze kan je elke keer weer op een andere manier gebruik maken van je barbecue en blijven experimenteren.

Daar blijft het echter niet bij. Ook op het gebied van design biedt Induplus je vele unieke opties. Indu + biedt je unieke moderne en verfrissende designs, maar ook zeer karakteristieke houten modellen, zodat je altijd een barbecue vindt die past bij jou én jouw woning.

Indu + van Gervi

Gervi is officieel dealer van Indu + buitenkeukens. Voor de hoogste kwaliteit barbecues van Indu + of andere toonaangevende merken, samen met de beste service, helpt Gervi je graag verder. Ook voor buitenkeuken accessoires, biedt Gervi je graag bijpassende messensets, spatels en andere kookbenodigdheden.

Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms, zodat je onze producten zelf kunt bekijken en uittesten. Op deze wijze ben je te allen tijde voorbereid en geïnformeerd over je aankoop.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen