gervi_logo_zwart_zoomed

De Collezione Fuori collectie

De Collezione Fuori, de nieuwste collectie outdoor cooking BBQ’s van Boretti, is exclusief te vinden in de 6 Gervi showrooms.

De Collezione Fuori van Boretti

De Collezione Fuori, de nieuwste collectie outdoor cooking BBQ’s van Boretti, is exclusief te vinden in de 6 Gervi showrooms. Niets is zo aangenaam en gezellig om op een zwoele zomerdag, samen met vrienden en familie, te genieten van een bereidde maaltijd op één van de 4 BBQ’s van Boretti. Maak je outdoor living ervaring compleet met een outdoor cooking BBQ uit de collectie van Boretti. De Ligorio, Ibrido, Maggiore of Barilo, je vindt ze allemaal bij Gervi!

Boretti Fuori

In de Collezione Fuori collectie vinden we de moderne BBQ’s van Boretti terug. Degelijkheid, prachtig design en een uitmuntende kwaliteit, dat is Boretti. Deze collectie omvat 3 soorten barbecues. De houtskool barbecue (Boretti Barilo), de gasbarbecues (Boretti Ligorio en Boretti Maggiore) en een barbecue die zowel op gas als op houtskool werkt (Boretti Ibrido). Je ziet het, er wordt aan iedereen gedacht!

Boretti Ligorio

De Ligorio is de designtopper van de Fuori collectie. Elk detail van deze gasbarbecue werd met zorg uitgevoerd, van het speelse twee-kleurige front met Boretti fornuisknoppen tot het subtiele doorgevoerde horizontale lijnenspel in de handgrepen.

Boretti Ibrido

Het plezier van het barbecueën op een echt houtskoolvuur. En het gemak van het grillen en bakken op gas. Wil je het allebei, dan kies je voor onze Ibrido. Zijn houtskoolsectie biedt met zijn 22,5 bij 44 centimeter genoeg ruimte voor al uw houtskoolhapjes.

Boretti Maggiore

De Maggiore gasbarbecue is van top tot teen een echt designicoon. Uitgevoerd in hoogwaardig roestvrijstaal, met Boretti bedieningsknoppen en de van de inbouwlijn bekende Boretti handgrepen.

Boretti Barilo

Met zijn 1,5 mm dikke stalen wanden is de Barilo een onverslijtbarebondgenoot voor de liefhebber van het echte houtskool barbecueën. Het authentieke design van de Barilo staat garant voor een perfecte warmtecirculatie.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen