gervi_logo_zwart_zoomed

BBQ demo & tasting met Boretti en Gervi

Wat is het verschil tussen grillen en BBQ’en? Wat zijn de voordelen van een houtskool– vs. een gas-BBQ? Waarom gebruik je best arachideolie in plaats van olijfolie om de grillplaat in te smeren?

BBQ demo & tasting met Boretti en Gervi!

Boretti en Gervi organiseerden een demo & tasting! Op talrijke BBQ vragen kreeg het Gervi team een professioneel antwoord.

Uitleg en demo

Wat is het verschil tussen grillen en BBQ’en? Wat zijn de voordelen van een houtskool– vs. een gas-BBQ? Waarom gebruik je best arachideolie in plaats van olijfolie om de grillplaat in te smeren? Op deze en talrijke andere vragen kreeg het Gervi team een professioneel antwoord tijdens de live BBQ demo van Boretti bij Gervi Maasmechelen. Onze medewerkers zijn nu echte BBQ experts en kunnen je perfect bijstaan in de keuze van een Boretti BBQ!

Tasting

Na het uitwisselen van kennis, was het tijd om de BBQ’s te gebruiken én om te proeven! Verschillende gerechtjes zoals gegrilde scampi’s, Breydelspek, warme oesters en gevulde champignons passeerden de revue. BBQ’en met één van die 4 splinternieuwe toestellen van Boretti? Gervi kan je het, na zo een heerlijke demo, alleen maar aanraden! Met de Boretti BBQ collectie vind je beslist een BBQ die echt bij jou past!

Boretti BBQ's bij Gervi

Je kan de gehele nieuwe collectie van Boretti BBQ’s ontdekken in één van de 6 Gervi showrooms! Kan je niet wachten en wil je nu al het volledige assortiment Boretti BBQ’s bekijken? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop of op de website, waar je ze allemaal kan ontdekken!

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen