gervi_logo_zwart_zoomed

Uw ideale sauna op maat

Een sauna op maat wordt getekend op basis van jouw beschikbare wellness ruimte, terras of tuin in plaats van andersom.

Jouw ideale sauna op maat

Eén van onze sauna experts komt gratis en vrijblijvend tot bij jouw thuis en bekijkt samen met jou de ruimte of tuin. Een sauna op maat vereist dat de sauna afmetingen perfect gekend zijn en correct worden doorgegeven.

Onze Gervi techniekers zijn vertrouwd met het plaatsen van sauna’s op maat. Zij maken er een erezaak van dat ook jouw sauna op maat perfect past en geplaatst wordt!

Sauna op maat kopen: tips

Wil je een sauna op maat kopen? Lees dan even rustig de volgende tips:

  • Doe beroep op een sauna expert met ervaring in het installeren en plaatsen van sauna’s. Gervi heeft meer dan 30 jaar ervaring als sauna expert; Een goede keuze dus als je een sauna op maat wil kopen.
  • Kies voor een saunamerk zoals KLAFS waarbij je jouw sauna op maat kan laten bouwen zoals je dat zelf wenst. Bij een klafs sauna moet je geen enkele toegeving doen als het aankomt op sauna afmetingen, sauna design of sauna benodigdheden.
  • Klafs hecht veel belang aan sauna design bij sauna’s op maat. Bij een sauna op maat heb je immers de volledige vrijheid om de sauna inrichting naar jouw wens uit te tekenen.

Sauna afmetingen: alles is mogelijk

Gervi, de sauna expert, tekent voor jou een sauna plan met alles erop en eraan. Zo kan je je een perfect beeld vormen van de private sauna die bij jouw thuis geplaatst wordt.

Als het aankomt op de sauna afmetingen is echt alles mogelijk. Kies je voor een klafs sauna op maat, dan kan je alles zelf kiezen. De sauna afmetingen die de grootte van de sauna cabine bepalen bijvoorbeeld zijn volledig variabel. Daarnaast kan je de sauna materialen kiezen die gebruikt worden voor de saunabouw. Je kan kiezen voor het hoogkwalitatieve, knoestvrije Hemlock hout voor de binnen afwerking of voor een geglazuurde lak voor de buitenafwerking. Je kan ook kiezen voor een sauna glas front op een plaats naar keuze zodat je naar buiten kan kijken vanuit je sauna cabine.

Binnen sauna of buitensauna kopen ?

Denk je er aan om een sauna voor thuisgebruik te installeren? Bij Gervi kan je zowel terecht voor een binnen sauna als voor een buitensauna. Aan beide sauna’s zijn voordelen verbonden. Een buitensauna of tuin sauna bied je de mogelijkheid om na het saunaritueel direct in de frisse, koude lucht te stappen.

Bovendien kan je het sauna design zo afstemmen dat je een perfect zicht heeft op de groene tuin of het gezellige terras vanuit je buitensauna. Een binnen sauna bied je dan weer het gemak dat u dicht bij de woning blijft. Het meest populaire blijft dan ook de binnen sauna bij Gervi.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen