gervi_logo_zwart_zoomed

Traditionele sauna in de tuin

Een buitensauna kopen is iets waar veel mensen van dromen. Een sauna buiten in de groene omgeving van je tuin of terras is dé plek om volledig te ontspannen. Na het saunaritueel stap je direct in de frisse buitenlucht en voelt je je herbronnen. Dit is slechts één van de voordelen van een buitensauna.

Buitensauna kopen: tips

Een buitensauna kopen is iets waarbij je je best laat adviseren door een sauna-specialist met ervaring.

Bij Gervi ben je dus aan het juiste adres wanneer je een buitensauna gaat kopen. Een buitensauna kopen is meestal een beslissing die niet over 1 nacht ijs gaat. Houd daarom de volgende tips in het achterhoofd bij het kopen van een buitensauna.

Afmetingen

De sauna afmetingen bepalen de grootte van jouw buitensauna of traditionele sauna.

Sauna afmetingen worden meestal in twee termen bepaald: de binnen sauna afmetingen en de buiten sauna afmetingen. Deze “binnenmaten” bepalen de sauna afmetingen in de cabine. De “buitenmaten” bepalen de sauna afmetingen als u rondom de cabine wandelt, en houden dus rekening met de wanden van de sauna.

Bij het intekenen van een buitensauna houd je dus best rekening met de buiten sauna afmetingen.

Sauna hout kopen

Sauna hout is een bepalende factor in de bouw van uw gedroomde buitensauna. Sauna hout bestaat er in vele vormen en soorten.

In al onze showrooms kunt u meerdere sauna’s bekijken, gebouwd met een variëteit aan hout. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Noorse den of Hemlock hout als sauna hout.

Voor de binnen inrichting wordt het kwalitatieve Abachi hout gekozen als sauna hout.

Luxe sauna van KLAFS

Een luxe sauna vind je in al onze Gervi showrooms!

Voor de realisatie van een luxe sauna, werkt Gervi, als wellness-specialist, uitsluitend samen met het merk KLAFS. KLAFS, een Duits wereldgekend saunamerk, staat bekend om zijn luxe sauna’s.

Een luxe sauna straalt comfort en elegantie uit. Voor velen betekent een luxe sauna ook dat de cabine 100% maatwerk is. Beide voorwaarden vind je terug in de luxe sauna’s van KLAFS.

Elke luxe sauna wordt op maat van de beschikbare ruimte van de klant ontworpen en gebouwd. Bij het ontwerpen van een luxe sauna, kan je naar hartenlust personaliseren (materialen, glasfronten, houtsoorten, enz).

Sauna thuis

Een sauna thuis is een verademing als je regelmatig wil genieten van een saunabad. Thuis, in de privacy van je eigen woning, kan je gemakkelijk dagelijks tot rust komen in je sauna of buitensauna.

Een sauna thuis heeft daarnaast nog tal van andere voordelen. Zo zal je vaker en sneller in de verleiding komen om te genieten van een weldoende saunasessie.

En zo heeft een sauna thuis dan weer positieve effecten op je gezondheid. Hoe meer je immers gebruik maakt van een sauna thuis of een buitensauna, hoe sterker het gezondheidseffect.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen